Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.únor 15:06

Smích, který se objeví, třeba při určitém druhu humoru, i když někdy nechápu, proč to tak, mně připadá jako smích prostoduchý. V poslední době, když v tzv. zábavném pořadu převažují vulgarismy. Není to pošetilost smát se i takovému rádoby (podle mne) vtipnému projevu?

Ale jinak je smích důležitý, přece známe slova “veselá mysl – půl zdraví".
Jenže mnoho idí se bere vážně, ukazují své kamenné obličeje, a zachovávají tzv. dekorum, domnívají se, že by se smíchem ztrapnili. Ale často je brzdí i etiketa..

Myslím si, že i smích má různou kvalitu, buď se lidé umí smát upřímně, nebo to neumí. Někteří se umí zasmát sami sobě, jiní bohužel jen jinému – tedy někomu, nikoliv něčemu

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.únor 17:34

Smích, který se objeví, třeba při určitém druhu humoru, i když někdy nechápu, proč to ta je , mně připadá jako smích prostoduchý. V poslední době, když v tzv. zábavném pořadu převažují vulgarismy. Není to pošetilost smát se i takovému rádoby (podle mne) vtipnému projevu?

Ale jinak je smích důležitý, přece známe slova “veselá mysl – půl zdraví".
Jenže mnoho lidí se bere vážně, ukazují své kamenné obličeje a zachovávají tzv. dekorum, domnívají se, že by se smíchem ztrapnili. Ale často je brzdí i etiketa..

Myslím si, že i smích má různou kvalitu, buď se lidé umí smát upřímně, nebo to neumí. Někteří se umí zasmát sami sobě, jiní bohužel jen jinému – tedy někomu, nikoliv něčemu.