Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.leden 14:07

Kuzu je velmi zdravé, používám do omáček, ale do guláše jsem nezkoušela.

Pokud zahušťuji, dělám to tak, že společně s cibulí přidávám ovesné vložky, nebo rýžovou mouku, dá se použít i strouhaná brambora.

Ale pokud dáte hodně cibule, opravdu hodně, tak guláš zahusí.

"Jedním ze způsobů je zahuštění cibulí. Cibule totiž po rozvaření zahušťuje, ale do pokrmů se jí dává tak málo, že se to skoro neprojeví. Pokud chcete zahustit guláš cibulí musíte s tím počítat již na začátku vaření a místo dvou, na drobno nakrájených, středních cibulí jich dáte tak deset nebo dvanáct a pak postupujete standartně v přípravě guláše.

Omáčky pak připravíte tolik, kolik vám cibule dovolí. U vepřového nebo kuřecího guláše ale tento způsob fungovat nebude, protože maso je tak rychle hotové, že se cibule nestačí rozvařit."

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.leden 14:07

Kuzu je velmi zdravé, používám do omáček, ale do guláše jsem nezkoušela.

Pokud zahušťuji, dělám to tak, že společně s cibulí přidávám ovesné vložky, nebo rýžovou mouku, dá se použít i strouhaná brambora.

Ale pokud dáte hodně cibule, opravdu hodně, tak guláš zahusí.

"Jedním ze způsobů je zahuštění cibulí. Cibule totiž po rozvaření zahušťuje, ale do pokrmů se jí dává tak málo, že se to skoro neprojeví. Pokud chcete zahustit guláš cibulí musíte s tím počítat již na začátku vaření a místo dvou, na drobno nakrájených, středních cibulí jich dáte tak deset nebo dvanáct a pak postupujete standartně v přípravě guláše.

Omáčky pak připravíte tolik, kolik vám cibule dovolí. U vepřového nebo kuřecího guláše ale tento způsob fungovat nebude, protože maso je tak rychle hotové, že se cibule nestačí rozvařit."

http://magazi­nonline.cz/jak-zahustit-gulas/