Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.září 11:40

Maják je významná stavba, která řídí námořní dopravu, pokud by ho nebylo mohlo by dojít k námořní katastrofě. Maják je v tomto případě synonymem lidského mozku či hlavy, která představuje CNS (centrální nervovou soustavu), řídící tělo a život člověka.

Tak jako vlny útočí na maják svým šploucháním, tak okolní svět útočí na lidský mozek, a v případě že je tento vliv markantní a člověk podléhá, tak má duševní problémy a okolí to začíná vnímat tak, že „už mu šplouchá na maják“, a dotyčný se projevuje nějak nestandardně, buď činy nebo slovy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.září 11:44

Maják je významná stavba, která řídí námořní dopravu, pokud by ho nebylo, mohlo by dojít k námořní katastrofě. Maják je v tomto případě synonymem lidského mozku či hlavy, která představuje CNS (centrální nervovou soustavu), řídící tělo a život člověka.

Tak jako vlny útočí na maják svým šploucháním, tak okolní svět útočí na lidský mozek a v případě, že je tento vliv markantní a člověk podléhá, tak má duševní problémy a okolí to začíná vnímat tak, že „už mu šplouchá na maják“ a dotyčný se projevuje nějak nestandardně, buď činy nebo slovy.