Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 17:17

Zkušenosti nemám a rozhodně bych to nezkoušela. Léčitelé můžou být buď podvodníci, nebo často pracují s nečistými duchovními silami, které mohou být nebezpečné. Výsledkem je, že vás to sice může vyléčit, ale můžete potom z toho mít různé duševní/ duchovní problémy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.leden 9:37

Zkušenosti nemám a rozhodně bych to nezkoušela. Léčitelé můžou být podvodníci nebo často pracují s nečistými duchovními silami, které mohou být nebezpečné. Výsledkem je, že vás to sice může vyléčit, ale můžete potom z toho mít různé duševní/ duchovní problémy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.leden 10:04

Na základě poždavku tazatelky upraveno.

"Zkušenosti nemám a rozhodně bych to nezkoušela. (Mluvím o alternativní medicíně jako takové (homeopatie, léčitelství, akupunktura apod.), ne samozřejmě o bylinkách a podobných věcech, které jsou opravdu jenom přirozené.) Lidé, kteří alternativní medicínu provozují, můžou být napojeni, byť třeba nevědomě (mnoho z nich věří, že dělají správnou věc) na nečisté duchovní síly, které můžou být nebezpečné. Výsledkem je, že vás to sice může vyléčit, ale můžete potom z toho mít různé duševní/ duchovní problémy. Pro zajímavost třeba tady je o tom článek (primárně z křesťanského pohledu, ale platnost má i pro nekřesťany):
http://www.voj­techkodet.cz/
http://www.voj­techkodet.cz/