Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.květen 15:28

Paprikové lusky se jedí samozřejmě syrové. Ale můžete je plnit masem, jinou zeleninou atd. Dají se i nakládat do oleje, nebo výborné jsou plněné zelím.

Vkládám recepty, vyberte si.
ttps://www.go­ogle.cz/search?q=pa­priky+plněné&i­e=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&e­i=DflGV6ieD-Ok8weC3aPQDA

Salát z lusků hrášku
http://www.pro­zeny.cz/recep­ty/recepty-a-vareni/vase-recepty/8689-salat-z-lusku-cukroveho-hrasku

http://recepty­.vareni.cz/do­maci-spagety-s-lusky-cukroveho-hrasku-a-italskou-pancettou/

Určitě najdete na netu dost receptů

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.květen 15:30

Paprikové lusky se jedí samozřejmě syrové, obsahují vitamíny i minerály. . Ale můžete je plnit masem, jinou zeleninou atd. a připravit dušené. Dají se i nakládat do oleje, nebo výborné jsou plněné zelím.

Vkládám recepty na papriky, vyberte si.
https://www.go­ogle.cz/search?q=pa­priky+plněné&i­e=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&e­i=DflGV6ieD-Ok8weC3aPQDA

Hráškové lusky
http://www.pro­zeny.cz/recep­ty/recepty-a-vareni/vase-recepty/8689-salat-z-lusku-cukroveho-hrasku

http://recepty­.vareni.cz/do­maci-spagety-s-lusky-cukroveho-hrasku-a-italskou-pancettou/

Určitě najdete na netu dost receptů