Odpověděl/a – 26.květen 15:28
Paprikové lusky se jedí samozřejmě syrové. Ale můžete je plnit masem, jinou zeleninou atd. Dají se i nakládat do oleje, nebo výborné jsou plněné zelím.
Vkládám recepty, vyberte si.
ttps://www.google.cz/search?q=papriky+plněné&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=DflGV6ieD-Ok8weC3aPQDA
Salát z lusků hrášku
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/vase-recepty/8689-salat-z-lusku-cukroveho-hrasku
http://recepty.vareni.cz/domaci-spagety-s-lusky-cukroveho-hrasku-a-italskou-pancettou/
Určitě najdete na netu dost receptů
Odpověděl/a – 26.květen 15:30
Paprikové lusky se jedí samozřejmě syrové, obsahují vitamíny i minerály. . Ale můžete je plnit masem, jinou zeleninou atd. a připravit dušené. Dají se i nakládat do oleje, nebo výborné jsou plněné zelím.
Vkládám recepty na papriky, vyberte si.
https://www.google.cz/search?q=papriky+plněné&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=DflGV6ieD-Ok8weC3aPQDA
Hráškové lusky
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/vase-recepty/8689-salat-z-lusku-cukroveho-hrasku
http://recepty.vareni.cz/domaci-spagety-s-lusky-cukroveho-hrasku-a-italskou-pancettou/
Určitě najdete na netu dost receptů