Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 23:16

Kup si TV, která umí DVB-T2 HEVC (H.265), protože v tomto formátu se bude již za pár let vysílat, podívej se na teď na teletext ČT na stranu 651.
TV které to umí, už se dnes prodávají, ale všechny to neumí. Jinak tyto TV umí samozřejmě starší normy (DVB-T), takže fungovat budou i dnes normálně.
Pokud by sis koupil dnes TV, která umí jen H.264 (a HEVC neumí), tak by sis za asi 2 – 4 roky silně nadával, co jsi to koupil a že musíš kupovat zase novou televizi!
Podívej se na teietext CT1 na stranu 652 – viz odkaz.

Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/teletext/ct/?page=652&ver=

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.květen 12:13

Kup si hlavně TV, která umí normu DVB-T2 HEVC (H.265), protože v tomto formátu se bude za pár let vysílat, je nejúspornější (nejvíce TV programů se vejde na jeden TV kanál), podívej se teď na teletext ČT na stranu 651.
TV které HEVC umí, už se dnes prodávají, ale není jich moc, všechny to zkrátka neumí, ale přibývá jich. Jinak tyto TV umí samozřejmě starší TV normy (DVB-T a -T2), takže fungovat budou i dnes normálně.
Pokud by sis koupil dnes TV, která umí jen H.264 (a HEVC neumí), tak by sis za pár let silně nadával, co jsi to koupil a že musíš kupovat opět novou televizi!
Podívej se na teietext CT1 na stranu 652 – viz odkaz.

Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/teletext/ct/?page=652&ver=