Odpověděl/a – 6.květen 12:27
Definuj, co myslíš tím „kazí“…
___
Hnije? Kvasí? Plesniví?
😁
Ideálně čerstvé ovoce uskladníš ve tmě, vlhku a chladu – ale na
vzduchu…
Odpověděl/a – 6.květen 12:59
Definuj, co myslíš tím „kazí“…
___
Hnije? Kvasí? Plesniví?
😁
Ideálně čerstvé ovoce uskladníš ve tmě, vlhku a chladu – ale na
vzduchu…
Doplňuji:
K Doplnění:
Pokud jde o ovoce kvašené (víno, mač) nebo přepálené (pálenka) nebo
sušené (křížaly…) nebo kandované (napuštěné cukrem) či jinak
konzervované, vydrží v lahvi dlouho…
Jinak se ale velmi pravděpodobně v lahvi zapaří (čerstvé ovoce
´dýchá´ a odpařuje se z něj voda) a tím rychleji zhnije či
zplesniví…
___
Myslím, že vymýšlíš howězinu…
😁