Odpověděl/a – 19.březen 15:46
Otázka zní proč jsou zahuštěná jídla pro tebe chutnější, nebudu
proto odpovídat svým receptem.
Je to z toho důvodu, že mouka přidá nejen další rozměr chuti, navíc
vznikne jiná konzistence, chutnější sama od sebe.
Názor
Odpověděl/a – 19.březen 16:06
Otázka zní proč jsou zahuštěná jídla pro tebe chutnější, nebudu
proto odpovídat svým receptem.
Je to z toho důvodu, že mouka přidá nejen další rozměr chuti, navíc
vznikne jiná konzistence, chutnější sama od sebe.
Názor
Doplňuji:
Každé zahušťovadlo přidává jídlu svoji specifickou chuť a vždy je
pouze na kuchaři, které zvolí. Jistě – jsou pokrmy doporučující to či
ono, ale proti gustu.. 🙂
Zkoušej tedy a časem sama zjistíš, jaké zahušťovadlo je v konkrétních
případech nejvhodnější.