Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.březen 15:46

Otázka zní proč jsou zahuštěná jídla pro tebe chutnější, nebudu proto odpovídat svým receptem.
Je to z toho důvodu, že mouka přidá nejen další rozměr chuti, navíc vznikne jiná konzistence, chutnější sama od sebe.
Názor

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.březen 16:06

Otázka zní proč jsou zahuštěná jídla pro tebe chutnější, nebudu proto odpovídat svým receptem.
Je to z toho důvodu, že mouka přidá nejen další rozměr chuti, navíc vznikne jiná konzistence, chutnější sama od sebe.
Názor
Doplňuji:
Každé zahušťovadlo přidává jídlu svoji specifickou chuť a vždy je pouze na kuchaři, které zvolí. Jistě – jsou pokrmy doporučující to či ono, ale proti gustu.. 🙂
Zkoušej tedy a časem sama zjistíš, jaké zahušťovadlo je v konkrétních případech nejvhodnější.