Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.červen 15:44

Copa cukr, ten tam prostě při fermentaci je,
ale co to glutenové lepidlo, když tam někteří výrobci přidávají pšenici :)))

://www.sushiqu­een.cz/sojova-omacka-2/
http://www.li­dicky.cz/clan­ky/sojova-omacka-shoyu-clanek
http://www.video-recepty.com/co-je-to-sojova-omacka

A koukám, že i jiné fujtajbly :)
jiní asi dohánějí tmavou barvu spíše více melasou…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.červen 16:00

Copa cukr, ten tam prostě při fermentaci je,
ale co to glutenové lepidlo, když tam někteří výrobci přidávají pšenici :)))

://www.sushiqu­een.cz/sojova-omacka-2/
http://www.li­dicky.cz/clan­ky/sojova-omacka-shoyu-clanek
http://www.video-recepty.com/co-je-to-sojova-omacka

A koukám, že i jiné fujtajbly :)
jiní asi dohánějí tmavou barvu spíše více melasou…
Doplňuji:
Mám doma i přírodní Kikkoman , přirozeně fermentovaná – voda, sojové boby, pšenice, sůl, cukr ve složení nikde :)
V jedné je cukrbílý, hnědý a ještě glukózový sirup a jak se koukám, jde to výrobcům překvapivě i téměř bez sóji:
http://www.asi­afood.cz/lang-cs/sojove-omacky/248-cerna--sojova-omacka-300-ml-8850206061259.html