anonym
Odpověděl/a – 9.červen 17:07
DOBRÝ DEN.POKUD BY SE JEDNALO O JEDEN OLEJ TAK NA NÉM BYCH TEDY NEVAŘILA .MŮŽE BÝT HODNÉ JEDOVATÝ.NEJLEPŠÍ OLEJ JE 100%ŘEPKOVÝ I NA FRITOVÁNÍ,PROTOŽE SNESE I VYSOKÉ TEPLOTY ANIŽ BY SE MNĚNIL NA RAKOVINNÝ ZABIJÁK.NENÍ DOBRÉ TAKÉ COKOLIV SMAŽIT NA MÁSLE PROTOŽE SE JEHO ŽIVOČIŠNÁ STRUKTURA MNĚNÍ TAKÉ NA RAKOVINNÉHO ZABIJÁKA.MÁSLO A OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA A AROMATICKÉ OLEJE SE ZÁSADNÉ POUŽÍVAJÍ JAKO ZÁLIVKA NA JÍDLO---NIKDY JINAK.JE DOBRÉ PŘIPRAVOVAT TEPELNĚ ZPRACOVÁVÁNA JÍDLA NA 100%ŘEPKOVÉM OLEJI A SÁDLE.TAKTO TEPELNĚ PŘIPRAVOVANÁ JÍDLA NEJSOU TOXICKÁ-----ZDRAVÍ VÁS ZAJ-PO
Zdroj: JSEM ZDRAVOTNI SESTRA
anonym
Odpověděl/a – 11.červen 12:32
DOBRÝ DEN.POKUD BY SE JEDNALO O JEDEN OLEJ TAK NA NÉM BYCH TEDY NEVAŘILA
.MŮŽE BÝT HODNÉ JEDOVATÝ.NEJLEPŠÍ OLEJ JE 100%ŘEPKOVÝ I NA
FRITOVÁNÍ,PROTOŽE SNESE I VYSOKÉ TEPLOTY ANIŽ BY SE MNĚNIL NA RAKOVINNÝ
ZABIJÁK.NENÍ DOBRÉ TAKÉ COKOLIV SMAŽIT NA MÁSLE PROTOŽE SE JEHO
ŽIVOČIŠNÁ STRUKTURA MNĚNÍ TAKÉ NA RAKOVINNÉHO ZABIJÁKA.MÁSLO A OLEJE
LISOVANÉ ZA STUDENA A AROMATICKÉ OLEJE SE ZÁSADNÉ POUŽÍVAJÍ JAKO
ZÁLIVKA NA JÍDLO---NIKDY JINAK.JE DOBRÉ PŘIPRAVOVAT TEPELNĚ ZPRACOVÁVÁNA
JÍDLA NA 100%ŘEPKOVÉM OLEJI A SÁDLE.TAKTO TEPELNĚ PŘIPRAVOVANÁ JÍDLA
NEJSOU TOXICKÁ-----ZDRAVÍ VÁS ZAJ-PO
Doplňuji:
DOBRÝ DEN.PTÁTE SE NA TEN OLEJ.TOTO JE OLEJ,KTERÝ PROŠEL URČITĚ ŠPATNOU
RAFINACÍ A CO SE TÝKÁ OLEJE SAMOTNÉHO TAK JEJ MUSELI HLUBOCE PO RAFINACI
ZAMRAZIT A POTOM ZASE OHŘÁT ABY BYL V TEKUTÉM STAVU A VLOŽILI DO NĚJ
AROMATA ABY TÍM PŘIKRYLI TEN ZÁPACH OLEJE.TEN OLEJ POCHÁZÍ S NELEGÁLNÍHO
ZDROJE A JIŽ PŘED TÉMI ODPORNÝMI PROCESY MUSEL BÝT VÍCE NEŽ
ZÁVADNÝ.NEJLEPŠÍ OLEJ JAKÝ JE,JE OLIVOVÝ LISOVANÝ ZA STUDENA(POZOR NA
ITALSKÉ OLEJE)POTOM SLUNEČNICOVÝ 100% ČISTÝ A 100%ŘEPKOVÝ OLEJ,NA
FRITOVÁNÍ,SMAŽENÍ A VAŘENÍ.OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA POUŽÍT JEN JAKO
ZÁLIVKU. ZDRAVÍ VÁS ZAJ-PO
Zdroj: JSEM ZDRAVOTNI SESTRA