Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.září 20:28

Nechci se příliš rozepisovat, ale my máme kočky z útulku dvě. Naše kočka, kterou jsme kdysi nalezli u popelnic, se po dvanácti letech odebrala na onen svět. Tak nám bylo po ní smutno, že jsme se rozhodli vzít si další, a to právě z našeho městského útulku. A aby jí nebylo smutno, když jsme v práci, tak jsme ji po roce pořídili kamarádku, také z toho útulku. Při jejich převzetí jsme dostali papír, kde bylo potvrzeno, že kočka byla prohlédnuta veterinářem a že je zdravá. Další výhoda byla ta, že útulek platil kastraci. A pokud si vezmete kočku z útulku – moc jím tím pomůžete. Nevýhodou je problém si vybrat, nabídnou vám jich několik, ale vy, bohužel víte, že vzít si můžete jen jednu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.září 20:35

Nechci se příliš rozepisovat, ale my máme kočky z útulku dvě. Naše kočka, kterou jsme kdysi nalezli u popelnic, se po dvanácti letech odebrala na onen svět. Tak nám bylo po ní smutno, že jsme se rozhodli vzít si další, a to právě z našeho městského útulku. A aby jí nebylo smutno, když jsme v práci, tak jsme ji po roce pořídili kamarádku, také z toho útulku. Při jejich převzetí jsme dostali papír, kde bylo potvrzeno, že kočka byla prohlédnuta veterinářem a že je zdravá. Další výhoda byla ta, že útulek platil kastraci. A pokud si vezmete kočku z útulku – moc jím tím pomůžete. Nevýhodou je problém si vybrat, nabídnou vám jich několik, ale vy, bohužel víte, že vzít si můžete jen jednu.
Doplňuji:
Ve většině útulků vám kočka dají zdarma. Proto patří k „dobrým mravům“ jim dát např. nějakou tu konzervu, pytlík piškot či granule, je jedno jestli pro psy či kočky.