Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.září 11:55

Pisnicky zdarma snad neexistuji. Za vetsinu se bezne plati. Pokud jiz mate jinde zakoupene, nebo ukradene, tak je potreba je nakopirovat v pocitaci do slozky kde mate ulozenou slozku pro synchronizaci hudby. A pres itunes to pak nechat synchronizovat. Snazte se pisnicku pojmenovat dle oficialniho nazvu jak je uveden v itunes, tim vam to stahne i cover atp.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.září 14:57

Pisnicky zdarma snad neexistuji. Za vetsinu se bezne plati. Pokud jiz mate jinde zakoupene, nebo ukradene, tak je potreba je nakopirovat v pocitaci do slozky kde mate ulozenou slozku pro synchronizaci hudby. A pres itunes to pak nechat synchronizovat. Snazte se pisnicku pojmenovat dle oficialniho nazvu jak je uveden v itunes, tim vam to stahne i cover atp.
Doplňuji:
Mno abys do Ipadu, nebo Iphone dostala nějaká data, která jsi si nezakoupila přímo v zařízení, tak potřebuješ: Počítač a na něm program Itunes. http://www.ap­ple.com/cz/itu­nes/
Ten když nainstaluješ a připojíš Ipad k pc, ti sám zařízení najde a nabídne synchronizaci. Při první synchronizaci si vybereš složku v počítači, kam se to má synchronizovat a tam se ti vše z Ipadu uloží. Tj. fotky, aplikace, hudba, videa.. jde nastavit co chceš sychronizovat a co ne. Teďkon třeba upgrade na IOs7 budeš asi dělat taky tak. To ti samo nabídne. Až se to synchronizuje, tak prostě do složky hudba v pc, kterou to vytvoří nakopíruješ ty tvoje mp3. (mp3 má ID tag kterej je dobrej pojmenovat dle originálu, tj. správně Autor, název a cd a potom ti to stáhne i ten obal atd.) Mno když to budeš mít nakopírováno, tak jen dáš synchronizovat a nahraje se ti to do Ipadu. při synchronizaci se prostě obsah složky nahraje do zařízení a věci v zařízení naopak do složky. Mno možná budeš muset v Itunes při synchronizaci zaškrtnout že chceš synchronizovat hudbu. Je to ale docela intuitivní a snadné. (S win7 nebo mac, u win xp to může chtít ještě nějaké drivery)
Jediné co je naprd, je zkoušet nahrávat třeba dvě písničky z kamarádova pc, páč by se to synchronizovalo znovu a měla bys v tom bordel. Určo používej jen jeden pc.
Pokud ti ani toto nepomůže, tak tam máš nápovědu v tom itunes.