Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 23:01

Taky mi to jde …:D ale dam ti radu pockej ono to zitra pofacha ..me se to obcas taky stavlo nevim proc.a nikdy jsem to neresil..:D..treba chod na serialy k Piratum..:D tady je primo tva epizoda Dva a pul chlapa 01×01.. http://www.sle­dujuserialy.cz/dva-a-pul-chlapa/01x01-rozchod-pilot#video jsou tam serie 1–10…a mraky jinejch serialu …:D ..az si zapnes serial ..je dobre pouzit to tlacitko napravo do polohy off vypne ti osvetleni stranky …:D..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 23:30

Taky mi to jde …:D ale dam ti radu pockej ono to zitra pofacha ..me se to obcas taky stavlo nevim proc.a nikdy jsem to neresil..:D..treba chod na serialy k Piratum..:D tady je primo tva epizoda Dva a pul chlapa 01×01.. http://www.sle­dujuserialy.cz/dva-a-pul-chlapa/01x01-rozchod-pilot#video jsou tam serie 1–10…a mraky jinejch serialu …:D ..az si zapnes serial ..je dobre pouzit to tlacitko napravo do polohy off vypne ti osvetleni stranky …:D..
Doplňuji:
jeste muzes zkusit vycistit prohlizec…treba timto.. http://www.slu­necnice.cz/sw/ccle­aner/ nebo rucne… aktualizovat si flash player.. http://get.ado­be.com/cz/flas­hplayer/?promo­id=JZEFT