Odpověděl/a – 10.leden 20:01
K tomu lze prakticky jakýkoliv. Kromě toho, co napsala Damiana i oříškový, čokoládový, žloutkový, kávový z normálního kafe i vanilkový. A kdyby byl anansový, taky se to nepopere. Dobré to bude určitě, tak ať se zadaří :) Jahodovou marmeládu bych taky nahradila nějakou pikantnější, ale je to na chuti každého…
Odpověděl/a – 10.leden 23:10
K tomu lze prakticky jakýkoliv. Kromě toho, co napsala Damiana
i oříškový, čokoládový, žloutkový, kávový z normálního kafe
i vanilkový. A kdyby byl anansový, taky se to nepopere. Dobré to bude
určitě, tak ať se zadaří :) Jahodovou marmeládu bych taky nahradila
nějakou pikantnější, ale je to na chuti každého…
Doplňuji:
Dělala jsem variantu mandlové těsto, čokoládový krém, potaženo
marcipánem. Ze všech stran byla jen chvála :)