Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 12:30

No, kamaráde, to ti nezávidím. Určitě nelituj peníze za právníka a poraď se s ním. Na to bydlení, pokud tam máš trvalé bydliště, tak máš určitá práva, jen tak vystěhovat tě vystěhovat určitě nemůže. Větší „sranda“ bude nepochybně to dítě. Soudy ho na 99% dají jí a z tebe udělají jen příležitostného návštěvníka, ale hlavně tě odřou, o velký peníze. Nevím jak je dítě starý, ale do 6 let věku ti, pokud nemáš další děti, vyměří 15 % z čisté mzdy. Vřele doporučuji si tuto informaci nechat pro sebe a zkusit se s ní domluvit na částce nižší, což samozřejmě nemusí klapnout. Zrovna tak může žádat dlužné výživné a to až 3 roky zpátky, pokud nemáš důkazy, že jsi na dítě přispíval, tak si připrav další nemalé peníze. Máme krásné zákony! Jak říkám, sežeň si dobrého, zkušeného právníka, jinak ti hrozí, že dopadneš fakt blbě, s dobrým právníkem dopadneš „jen“ blbě (bez toho fakt).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 13:11

No, kamaráde, to ti nezávidím. Určitě nelituj peníze za právníka a poraď se s ním. Na to bydlení, pokud tam máš trvalé bydliště, tak máš určitá práva, jen tak vystěhovat tě vystěhovat určitě nemůže. Větší „sranda“ bude nepochybně to dítě. Soudy ho na 99% dají jí a z tebe udělají jen příležitostného návštěvníka, ale hlavně tě odřou, o velký peníze. Nevím jak je dítě starý, ale do 6 let věku ti, pokud nemáš další děti, vyměří 15 % z čisté mzdy. Vřele doporučuji si tuto informaci nechat pro sebe a zkusit se s ní domluvit na částce nižší, což samozřejmě nemusí klapnout. Zrovna tak může žádat dlužné výživné a to až 3 roky zpátky, pokud nemáš důkazy, že jsi na dítě přispíval, tak si připrav další nemalé peníze. Máme krásné zákony! Jak říkám, sežeň si dobrého, zkušeného právníka, jinak ti hrozí, že dopadneš fakt blbě, s dobrým právníkem dopadneš „jen“ blbě (bez toho fakt).
Doplňuji:
To jsou některý ženský, je se nesnaž pochopit, protože nemyslí, je můžeš leda tolerovat! 🙂 Prostě si najde nějakýho idiota, co ji oblbne a seš vyřešenej.
Ženský je nejlepší hladit a hladit! 🙂