Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.srpen 17:18

Také to můžeš zmrazit. Zrovna včera jsem měla tiramisu zmrzlinu – byly v ní i piškoty, nebylo to špatné. Já vím, zmrzka se připravuje jinak, ale já bych to prubla. Nebo ty poháry, jak radí Hanulka. Jen pokud to máš hodně řídké, přidala bych na dno misek ještě nějaké ty piškoty navíc, aby to tak neplavalo. A možná i banány. Vršek můžeš pak při podávání dozdobit šlehačkou a posypat hořkým kakaem. Ale s tiramisu to už nebude mít společného fakt skoro nic. Ale dobré to být může, ne?
🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.srpen 17:22

Také to můžeš zmrazit. Zrovna včera jsem měla tiramisu zmrzlinu – byly v ní i piškoty, nebylo to špatné. Já vím, zmrzka se připravuje jinak, ale já bych to prubla. Nebo ty poháry, jak radí Hanulka. Jen pokud to máš hodně řídké, přidala bych na dno misek ještě nějaké ty piškoty navíc, aby to tak neplavalo. A možná i banány. Vršek můžeš pak při podávání dozdobit šlehačkou a posypat hořkým kakaem. Ale s tiramisu to už nebude mít společného fakt skoro nic. Ale dobré to být může, ne?
🙂
Doplňuji:
Btw – Ještě poznámka. Tos' tam chtěla tu smetanu ke šlehání také lít (jak jsi tam nalila tu na vaření)? To by sis moc nepomohla. Smetanu jsi měla ušlehat. Btw – Pominu-li absenci mascarpone, tak šlehačka tam stejně vůbec nepatří. Ale našlehaný sníh z bílků. Plus vyšlehané žloutky s cukrem do pěny a ono mascarpone. Přeji ti, ať se ti příště povede. 🙂