Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.květen 16:53

K tomu obsedání ČT a A1/1 do westernu…v podstatě každého koně jde obsednout do westernu i do anglie, záleží to hlavně na tom výcviku, a taky samozřejmě na koni…i ČT může být úspěšný závodní westernový kůň. Ikdyž třeba takový Quarter horse, ten to má v krvi a bude asi šikovnější než anglický plnokrevník, který má v krvi dosthiny…Což ovšem neznamená, že plňas nemůže být ve westernu šikovný… :) ..když je koník ochotný spolupracovat a baví ho to, dokáže se toho naučit opravdu hodně :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.květen 16:57

K tomu obsedání ČT a A1/1 do westernu…v podstatě každého koně jde obsednout do westernu i do anglie, záleží to hlavně na tom výcviku, a taky samozřejmě na koni…i ČT může být úspěšný závodní westernový kůň. Ikdyž třeba takový Quarter horse, ten to má v krvi a bude asi šikovnější než anglický plnokrevník, který má v krvi dosthiny…Což ovšem neznamená, že plňas nemůže být ve westernu šikovný… :) ..když je koník ochotný spolupracovat a baví ho to, dokáže se toho naučit opravdu hodně :)
Doplňuji:
a Fríský kůň…ten se podle mě do westernu moc nehodí…je takový vznešený, vypadá dobře třeba když táhne kočár, nebo při drezuře. Ale už jsem taky viděla Frísáka ve westernu, ale jak už jsem řekla, k těmto koním se mi to moc nehodí.