Odpověděl/a – 19.březen 18:33
Když je dělám pro sebe na dva dny, je to stejné jako na jeden den pro dva 🙂 Půl litru mléka + 1 vejce + špetku soli + hladkou mouku postupně přikvedlávám až, jak by řekla moje babička „těsto necmrnká“. Pak rozpálím pánev, potřu olejem a naleju malou sběračkou těsto do tenka, po chvíli obrátím. Je to hodně rychle hotové, skládám je na talíř na sebe. Potírám olejem před každou další palačinkou.
Odpověděl/a – 19.březen 19:03
Když je dělám pro sebe na dva dny, je to stejné jako na jeden den pro dva
🙂 Půl litru mléka + 1 vejce + špetku soli + hladkou mouku postupně
přikvedlávám až, jak by řekla moje babička „těsto necmrnká“. Pak
rozpálím pánev, potřu olejem a naleju malou sběračkou těsto do tenka, po
chvíli obrátím. Je to hodně rychle hotové, skládám je na talíř na sebe.
Potírám olejem před každou další palačinkou.
Doplňuji:
Když se první nepovede, nevadí. Babička říkávala, že ta první patří
kuchařce 🙂