Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.únor 8:57

Místo laických útržků máš v odkazu kompletní přehled aktuálního stavu na území ČR:

Zdroj: http://www.novinky.cz/domaci/259131-cesko-zasahlo-huste-snezeni-blokuje-dopravu.html

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.únor 13:22

Místo laických útržků máš v odkazu kompletní přehled aktuálního stavu na území ČR:
Doplňuji:
ad Drap právě proto, jsou palce označeny jako „užitečná odpověď“.

  1. Odkaz jsem vložil jako autentickou ranní informaci Novinek pro všechny motoristy a cestující, nejen pro individuální chodníček kdesi v neznámu, kde za den projde pár lidí.
  2. Přestože se tato otázka a jí podobné, může jevit jako populistická a bodovací šance, soustavně se odchyluje od pravého a původního záměru Odpovědí, které mají pomáhat všem lidem praktickými a seriózními radami v obecných situacích a nejasnostech.

Před 2 roky se proto doplnila rubrika Ankety a zábava, jen jako okrajová a doplňková pro ty „Výjimky“, jež se nedají zařadit do běžných rubrik.
Stačí porovnat zcela neúměrný podíl racionálních rubrik a této toliko zábavné, kam až za poslední rok kvalitní a racionální úroveň uboze poklesla.
Takovéto příspěvky (včetně opakovaných denních reportů, co kdo vaří apod.), zcela zvrhávají účel stránek, ačkoliv téměř každý z vás, co se tady nadšeně natřásáte, (polichoceni zájmem o vaše soukromí), pravidelně píšete dosud neznalým novicům, že toto není chat ani blog, na což si mají najít jiný portál a web.
Proto také ti nejlepší už dávno odešli a dále odcházejí (za poslední týden zažádali o zrušení účtu další 2).

Zdroj: http://www.novinky.cz/domaci/259131-cesko-zasahlo-huste-snezeni-blokuje-dopravu.html