Odpověděl/a – 26.listopad 10:37
Mám dva vyzkoušené způsoby, jak se zbavit oparu, ale měl by to být ten
virového původu, ne jako důsledek horečnatého onemocnění.
První je snadný, nemusíš do lékárny, ale do potravin. Na rozpálné máslo
dáš drobně nakrájenou cibulku, když se zpění, rozdrobíš na ni kostičku
droždí. Ono se úplně rozteče a až začne zas tuhnout, vyklepneš na to
2 vejce a zamícháš (+přisolit)Je to jako květákový mozeček a docela
chutné. Taky ale můžeš jíst droždí jen tak.
Druhá rada je poněkud choulostivá, prostě na opar naneseš maz z vlastního
ucha a necháš působit.
Odpověděl/a – 26.listopad 13:52
Mám dva vyzkoušené způsoby, jak se zbavit oparu, ale měl by to být ten
virového původu, ne jako důsledek horečnatého onemocnění.
První je snadný, nemusíš do lékárny, ale do potravin. Na rozpálné máslo
dáš drobně nakrájenou cibulku, když se zpění, rozdrobíš na ni kostičku
droždí. Ono se úplně rozteče a až začne zas tuhnout, vyklepneš na to
2 vejce a zamícháš (+přisolit)Je to jako květákový mozeček a docela
chutné. Taky ale můžeš jíst droždí jen tak.
Druhá rada je poněkud choulostivá, prostě na opar naneseš maz z vlastního
ucha a necháš působit.
Doplňuji:
No, hnusný…je to z přece z vlastního ouška 🙂. To droždí čili
kvasnice si ale udělej taky, obsahuje celou řadu vitamínů B.