Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.březen 21:00

Nezlob se, ale 250 hodin odpracovat na veřejně prospěšných prací přeci není problém i při běžném plnění své práce. Stačí se jen s probačním pracovníkem dohodnou a s tím u koho OPP se provádí. 250 hodin není zas tolik – kdysi jsme v práci byli i okolo 400 i víc v měsící a nechalo se to vydržet (pracoval jsem v lesnictví, zemědělství), mnoho přesčasů dělají lékaři, řidič a další. Takže tato částka hodin se dle mne nechala při troše vůle odpracovat. Takže teď 18 měsíců – blbá směna.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.březen 23:17

Nezlob se, ale 250 hodin odpracovat na veřejně prospěšných prací přeci není problém i při běžném plnění své práce. Stačí se jen s probačním pracovníkem dohodnou a s tím u koho OPP se provádí. 250 hodin není zas tolik – kdysi jsme v práci byli i okolo 400 i víc v měsící a nechalo se to vydržet (pracoval jsem v lesnictví, zemědělství), mnoho přesčasů dělají lékaři, řidič a další. Takže tato částka hodin se dle mne nechala při troše vůle odpracovat. Takže teď 18 měsíců – blbá směna.
Doplňuji:
Těžko soudit na dálku, ale všude na světě je delší bič na chudé lidi. Věřím, že jsi dostal normální káznici, kam si chodí „odpočinout“ celkem slušní lidi.
Na věšení máš čas, řekl bych, že dobře napsaná kniha vzpomínek (lépe deník) může být zajímavou další životní zkušeností.
Ale stejně – co vím, tak snaha je dát raději ty OPP než basu na tvrdo. Takže někde byla chyba i u tebe, že ti to přehodilo na nepodmíněně. je to sice nepříjemná zkušenost, ale co naděláme. Ona ta bysa čeká leckoho z běžných lidí aniž by jsme si to uvědomili. Právě za nějakou blbost při řízení, v práci apod.
A jak říká jedná známá když láteřím – „vole, měl jsi se dát na politiku!“