Odpověděl/a – 4.leden 16:07
Já kupuji kulatozrnnou rýáí na sladký nákyp, je opravdu mazlavá, a
proto dobře drží pohromadě. Používají ji víc Číňané, protože se
lépe nabírá hůkami. Je drahá, máte pravdu.
Ale jinak kupuji rýži parboiled, která se nerozvařuje a má o něco víc
minerálů než rýže obyčejná.
Odpověděl/a – 4.leden 18:08
Já kupuji kulatozrnnou rýáí na sladký nákyp, je opravdu mazlavá, a
proto dobře drží pohromadě. Používají ji víc Číňané, protože se
lépe nabírá hůkami. Je drahá, máte pravdu.
Ale jinak kupuji rýži parboiled, která se nerozvařuje a má o něco víc
minerálů než rýže obyčejná.
Doplňuji:
Přehled druhů rýže:
http://www.variskvalitne.estranky.cz/clanky/zajimavosti/nekolik-uzitecnych-informaci-o-ryzi.html