Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 23:07

Ten, který se ti bude hodit nebo ten, který se ti líbí a chceš ho umět. Na to se nemusíš ptát ostatních..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 23:11

Ten, který se ti bude hodit nebo ten, který se ti líbí a chceš ho umět.
Na to se nemusíš ptát ostatních.. ani když se chceš stát polyglotem. Oni se taky zpravidla neptali, když začínali. Prostě se začali učit nový jazyk (podle sebe) a pak další, další.

Předpokládám, že jako mateřštinu máš češtinu, ze školy možná trochu umíš už AJ. Můžeš zkusit nějaký další slovanský jazyk, protože je příbuznější čeeštině. Ale nemusíš se tím řídit. Klidně můžeš zkusit úplně odlišný, může to být větší výzva. Naučíš-li se hodně těžký jazyk jako jeden z prvních, ty ostatní už pak můžou jít snáz.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.únor 9:33

Ten, který se ti bude hodit, nebo ten, který se ti líbí a chceš ho umět.
Na to se nemusíš ptát ostatních… ani když se chceš stát polyglotem. Oni se taky zpravidla neptali, když začínali. Prostě se začali učit nový jazyk (podle sebe) a pak další, další.

Předpokládám, že jako mateřštinu máš češtinu, ze školy možná trochu umíš už AJ. Můžeš zkusit nějaký další slovanský jazyk, protože je příbuznější češtině. Ale nemusíš se tím řídit. Klidně můžeš zkusit úplně odlišný, může to být větší výzva. Naučíš-li se hodně těžký jazyk jako jeden z prvních, ty ostatní už pak můžou jít snáz.