Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.srpen 16:25

Nehleldám inforamce o uživatelelích, jen někdy při vyhledávání na ně narazím.

Pravidelně mně píší žáci kvůli českému jazyku. Musím říct, že jednomu matruatntovi jsem doporučila, aby požádal o prověření písemné práce z českého jazka., na niž dostal nedostatečnou, prtože nedodržel zadané téma.
Poslal mně znění práce, napsala jsem ,že opravdu nedodržel v celé opráci téma, ,ale, že práci má bez chyb, stylisticky je rovněž dobrá. Protože neměl v prácioozn označené červeně chyxby, doopoiručila jsem mu, aby v tomto smyslu napsal do Čermatu,. Pracovníci mu vyhověli a jeho práci posoudili znova a ohodnotilii známkou dobrý.

Samozřřejmě, že učitelé, kteří práci opravujío mají pokyny, jak práci bodovat. Ale slohový útvar mladíok dodržel,. zadané téma tak na 50 %, ala pravopis a stylizace mezi známkou 1 – 2. Byla jsem ráda, že chlapec uspěl a že jsem mu dobře poradila.

O negativnoích reaklcích se nebudu vyjajadřovayt, jen obecně, že to o jsou lidé, kteří dávajío najevo svou nadřazeniost a lžou,, aby zneužívali důvěřivosti ostatních lidí a ublilžovali., " Jenže pomoínají, že bumerang se vrací.."

"

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.srpen 12:07

Nehledám inforamce o uživatelelích, jen někdy při vyhledávání na ně narazím.

Pravidelně mně píší žáci kvůli českému jazyku. Musím říct, že jednomu maturantovi jsem doporučila, aby požádal o prověření písemné práce z českého jazka., na niž dostal nedostatečnou, prtože nedodržel zadané téma.
Poslal mně znění práce, napsala jsem ,že opravdu nedodržel v celé práci téma, ,ale, že práci má bez chyb, stylisticky je rovněž dobrá. Protože neměl v práci označené červeně témě žádníé chyby, , doporučila jsem mu, aby v tomto smyslu napsal do Čermatu,. Pracovníci mu vyhověli a jeho práci posoudili znova a ohodnotilii známkou dobrý.

Samozřejmě, že učitelé, kteří práci opravují mají pokyny, jak práci bodovat. Ale slohový útvar mladík dodržel,. zadané téma tak na 50 %, ala pravopis a stylizace mezi známkou 1 – 2. Byla jsem ráda, že chlapec uspěl a že jsem mu dobře poradila.

O negativních reakcích se nebudu vyjadřovat, jen obecně, že to jsou lidé, kteří dávajío najevo svou nadřazenost a lžou,, aby zneužívali důvěřivosti ostatních lidí a ubližovali., " Jenže zapomínají, že bumerang se vrací.."

"