Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.říjen 19:46

Ne. Neměli by adoptovat vůbec.
Za jedno, že to dítě bude vnímat různě (nakonec i jako něco normálního, což je problém sám o sobě a zmateně vůči normálním rodinám), za druhé, jak se k němu budou chovat ostatní – šikana atd. (což bývá častý argument, ale ten je zrovna nepodstatný… Protože tohle je spíš problém těch druhých, že šikanují… Každopádně tak či tak si to to dítě pořádně vyžere). Hlavní problém je však ve vnímání a vlivu (výsledek jaký to bude mít). Tato deviace jako i jiné nejsou ani tak otázkou nějaké od přírody dané orientaci kvůli něčemu,
co je biologické, co je v genech, jako spíš co je v mozku (podvědomí) a co není od narození, ale od dětství. Klidně i trendem, přivyknutím a podobně (tedy nenásilná změna ZDRAVÉ heterosexuální orientace). Viz pederastie ve starověkých demokraciích, kde byli skoro všichni muži na chlapečky… Protože z toho byla (zvrhlá) zvyklost, něco běžného..
Takže ano, čím víc se to podporuje, tím víc se to šíří. Podobných lidí není ve „svobodných“ zemích nejvíc, protože by se díky té svobodě k tomu hrdě hlásili. Je jich tam nejvíc, protože je ta „liberálnost“ vytváří, mravy jsou dolů, různě zhýralosti, deviace a degenerace se nejenže tolerují, ale dokonce podporují (až je nakonec opak vnímán jako něco špatného a bývá zesměšňován). Není v tom, že jsou to svobodné země, ale že jsou volné ke všemu, není tam řád, autorita, respekt, hdontoy upadají a tím i morálka a mravnost.
Osobně zastávám názor, ať je s každým kým chce, když nikomu neublížuje a nikoho nezneužívá. Každopádně by se to nemělo vůbec podporovat, vycházez vstříc a rozhodně by se to nemělo brát jako něco normálního a dávat jim stejné možnosti jako těm normálním, přirozeným. Nikomu do toho nic není, Pokud je to individuální záležitost, ale jakmile se to začne masivně podporovat a propagovat,u už to problém je, protože to ohrožuje lidstvo jako takové (ano, nejen mravy a hodnoty, ale i samotnou normálnost a přirozenost,
tedy i rozmnožování, zachování atd).

Normální manželství jsou taky problémová, rozvodovost, zanedbaná péče a špatní rodiče/lidé. JENŽE tohle pramení z toho samého, co lgbt, tedy z kultury/mravů a politiky toho státu. Pokud je společnost v úpadku, je to problém hlavně vedení a organizace. Takže tohle je problém, který by se měl vyřešit, jako: mravy, charakter lidí, množení, příčina dávání dětí k adopci (tedy i samotné nechtěné otěhotnění), nekvalitní děcké domovy a přístup k tomu, nedostatek péče a lásky, zájem o adopci atd.
To, aby děti měli alespoň nějaké rodiče, i když to třeba budou lgbt příslušníky, to je dost chybná
Homosexuálové by děti mít neměli a problémy jsou i jinde ve společnosti, které je třeba vyřešit (ne dávat děti těm, kteří normální nejsou, ale kteří za normální pomalu začínají pokládat). Příčiny proč je tolik lgbt a různých pošahanců, stejně jako proč je čím dál větší rozvodovost a lid ejsou špatnými rodičemi, to má stejné příčiny.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.říjen 19:59

Ne. Neměli by adoptovat vůbec…
Za jedno, to dítě to bude vnímat různě (nakonec i jako něco normálního, což je problém sám o sobě a taky zmateně vůči ostatním/normálním rodinám), za druhé, jak se k němu budou chovat ostatní – šikana atd. (což bývá častý argument, ale ten je zrovna nepodstatný… Protože tohle je spíš problém těch druhých, že šikanují a že jsou takoví… Každopádně tak či tak si to to dítě pořádně vyžere). Hlavní problém je však ve vnímání a vlivu (výsledek jaký to bude mít a CO z toho dítěte bude). Tato deviace jako i jiné nejsou ani tak otázkou nějaké od přírody dané orientaci kvůli něčemu,
co je biologické, co je v genech, jako spíš co je v mozku (podvědomí) a co není od narození, ale někdy od dětství. Klidně i trendem, přivyknutím a podobně (tedy nenásilná změna ZDRAVÉ heterosexuální orientace). Viz pederastie ve starověkých demokraciích, kde byli skoro všichni muži na chlapečky… Protože z toho byla (zvrhlá) zvyklost, něco běžného, něco podporovaného/pro­pagovaného a pozitivně vnímaného… Že to většina začne vnímat jako normálnost, neznamená, že se jí stane. Je snad vztah mezi dospělým mužem a mladým chlapcem, sotva dospívajícím něco normálního a přirozeného? Jistěže není, je to dokonce trestné. Tehdy si to ale nemysleli a bylo to běžné, něco co provozovala drtivá většina společnosti (protože mravy a společnost tehdy byly následkem špatné formy vlády v prd****. Doslova).
Takže ano, čím víc se to podporuje, tím víc se to šíří. Podobných lidí není ve „svobodných“ zemích nejvíc, protože by se díky té svobodě k tomu hrdě hlásili. Je jich tam nejvíc, protože je ta „liberálnost“ vytváří, mravy jsou dolů, různě zhýralosti, deviace a degenerace se nejenže tolerují, ale dokonce podporují (až je nakonec opak vnímán jako něco špatného a bývá zesměšňován). Není to o tom, že jsou to svobodné země, ale že jsou volné ke všemu, není tam řád, autorita, respekt, hodnoty upadají a tím i morálka a mravnost.
Osobně zastávám názor, ať je každý s kým chce být, když nikomu neublížuje a nikoho nezneužívá.! Každopádně by se to nemělo vůbec podporovat, vycházez vstříc a rozhodně by se to nemělo brát jako něco normálního a dávat jim stejné možnosti jako těm normálním, přirozeným. Nikomu do toho nic není, POKUD je to individuální, osobní záležitost, ale jakmile se to začne masivně podporovat a propagovat, už to problém je, protože to ohrožuje lidstvo jako takové (ano, nejen mravy a hodnot, ale i samotnou normálnost a přirozenost, tedy i rozmnožování, život lidstva atd).

Normální manželství jsou taky problémová, rozvodovost, zanedbaná péče a špatní rodiče/lidé. JENŽE tohle pramení z toho samého, co lgbt, tedy z kultury/mravů a politiky toho státu. Pokud je společnost v úpadku, je to problém hlavně vedení a organizace. Takže tohle je problém, který by se měl vyřešit, jako: mravy, charakter lidí, množení, příčina dávání dětí k adopci (tedy i samotné nechtěné otěhotnění), nekvalitní děcké domovy a přístup k tomu, nedostatek péče a lásky, zájem o adopci atd.
To, aby děti měli alespoň nějaké rodiče, i když to třeba budou lgbt příslušníci, to je dost chybná teorie…
Homosexuálové by děti mít neměli a problémy jsou i jinde ve společnosti, které je třeba vyřešit (ne dávat děti těm, kteří normální nejsou, ale kteří se za normální pomalu začínají pokládat). Příčiny proč je tolik lgbt a různých pošahanců, stejně jako proč je čím dál větší rozvodovost a lidi jsou špatnými rodičemi, to má stejné příčiny. A ty je třeba řešit, jinak bude společnost v takovém úpadku až povede k zániku celé civilizace, možná i lidstva.