Zeptal/a se – 22.leden 23:34
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Třeba takové amalaki- indický angrešt.
U toho kandování kyselost částečně přerazí cukr, to chápu, jenže, jedl jsem konkrétně amalaki přímo z keře v Indii a to je takový „krutipysk“, že se nedá uvěřit, aby kyselost v takový podobě přerazil nějaký cukr, to mně nikdo nepřesvědčí, to byla koncentrovaná kyselost ;)… no a tak jsem si koupil sušený amalaki v ČR a nic, jen hmota s nějakou špatně identifikovatelnou chutí. Jak se to stane?
Zeptal/a se – 24.leden 14:59
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Třeba takové amalaki- indický angrešt.
U toho kandování kyselost částečně přerazí cukr, to chápu, jenže, jedl jsem konkrétně amalaki přímo z keře v Indii a to je takový „krutipysk“, že se nedá uvěřit, aby kyselost v takový podobě přerazil nějaký cukr, to mně nikdo nepřesvědčí, to byla koncentrovaná kyselost ;)… no a tak jsem si koupil sušený amalaki v ČR a nic, jen hmota s nějakou špatně identifikovatelnou chutí. Jak se to stane?
Zeptal/a se – 3.únor 21:23
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Třeba takové amalaki- indický angrešt.
U toho kandování kyselost částečně přerazí cukr, to chápu, jenže, jedl jsem konkrétně amalaki přímo z keře v Indii a to je takový „krutipysk“, že se nedá uvěřit, aby kyselost v takový podobě přerazil nějaký cukr, to mně nikdo nepřesvědčí, to byla koncentrovaná kyselost ;)… no a tak jsem si koupil sušený amalaki v ČR a nic, jen hmota s nějakou špatně identifikovatelnou chutí. Jak se to stane?
An, prosím vás a nemáte tušení, jak zní odpověď na tu kyselost (kyselou chuť)? ;)