Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 16:12

Tipla bych na špatný výběr restaurací nebo výběr z nabídky. Na vině nůže být i špatný kuchař.
Ani v našem bufetu se nic kromě cen nezměnilo.
Nevím, jak si mám ve Vašem podání představit „tučnější masa“. Biftek nikdo z vepřového bůčku dělat nebude. Pokud použijí „jen zadní hovězí“, bude libové (možná tuhé, když ho podlijí vodou nebo šoupnou do MW.
Kuřecí prsa pozná každý (cena stehenních řízků bude v nákupce, téměř shodná, bývá i v marketech). Vliv na chuť masa v pokrmu může mít rozmražení, nevhodné mražení, úschova.. Nyní nikdo neví, zda a kolik strávníků dorazí. Kolik toho prodají, musí zmarzit, aby snížili ztráty.
Asi bude snazší, když si uvaříte sama, pak si pochutnáte. Víte, co jíte. ;D

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 16:14

Ne.
Tipla bych na špatný výběr restaurací nebo výběr z nabídky. Na vině nůže být i špatný kuchař.
Ani v našem bufetu se nic kromě cen nezměnilo.
Nevím, jak si mám ve Vašem podání představit „tučnější masa“. Biftek nikdo z vepřového bůčku dělat nebude. Pokud použijí „jen zadní hovězí“, bude libové (možná tuhé, když ho podlijí vodou nebo šoupnou do MW.
Kuřecí prsa pozná každý (cena stehenních řízků bude v nákupce, téměř shodná, bývá i v marketech). Vliv na chuť masa v pokrmu může mít rozmražení, nevhodné mražení, úschova.. Nyní nikdo neví, zda a kolik strávníků dorazí. Kolik toho prodají, musí zmarzit, aby snížili ztráty.
Asi bude snazší, když si uvaříte sama, pak si pochutnáte. Víte, co jíte. ;D