Odpověděl/a – 15.prosinec 16:12
Tipla bych na špatný výběr restaurací nebo výběr z nabídky. Na vině
nůže být i špatný kuchař.
Ani v našem bufetu se nic kromě cen nezměnilo.
Nevím, jak si mám ve Vašem podání představit „tučnější masa“.
Biftek nikdo z vepřového bůčku dělat nebude. Pokud použijí „jen zadní
hovězí“, bude libové (možná tuhé, když ho podlijí vodou nebo šoupnou
do MW.
Kuřecí prsa pozná každý (cena stehenních řízků bude v nákupce,
téměř shodná, bývá i v marketech). Vliv na chuť masa v pokrmu může
mít rozmražení, nevhodné mražení, úschova.. Nyní nikdo neví, zda a
kolik strávníků dorazí. Kolik toho prodají, musí zmarzit, aby snížili
ztráty.
Asi bude snazší, když si uvaříte sama, pak si pochutnáte. Víte, co
jíte. ;D
Odpověděl/a – 15.prosinec 16:14
Ne.
Tipla bych na špatný výběr restaurací nebo výběr z nabídky. Na vině
nůže být i špatný kuchař.
Ani v našem bufetu se nic kromě cen nezměnilo.
Nevím, jak si mám ve Vašem podání představit „tučnější masa“.
Biftek nikdo z vepřového bůčku dělat nebude. Pokud použijí „jen zadní
hovězí“, bude libové (možná tuhé, když ho podlijí vodou nebo šoupnou
do MW.
Kuřecí prsa pozná každý (cena stehenních řízků bude v nákupce,
téměř shodná, bývá i v marketech). Vliv na chuť masa v pokrmu může
mít rozmražení, nevhodné mražení, úschova.. Nyní nikdo neví, zda a
kolik strávníků dorazí. Kolik toho prodají, musí zmarzit, aby snížili
ztráty.
Asi bude snazší, když si uvaříte sama, pak si pochutnáte. Víte, co
jíte. ;D