Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.červenec 21:06

Mám elektrickou troubu a používám tento osvědčený fígl. Odtrhnu si alobal o délce dvou krabic pizz, vytáhnu pizzu z krabice a položím ji na levou stranu alobalu, pravou stranu alobalu přetáhnu přes pizzu (na levou stranu), vložím do elektrické trouby a zapínám ji na 220 °C – v momentě kdy je pizza pod alobalem uprostřed horká je hotovo – vše křupavé a zároveň šťavnaté – Bon Appétit

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.červenec 21:08

Mám elektrickou troubu a používám tento osvědčený fígl. Odtrhnu si alobal o délce dvou krabic pizz, vytáhnu pizzu z krabice a položím ji na levou stranu alobalu, pravou stranu alobalu přetáhnu přes pizzu (na levou stranu), vložím do elektrické trouby a zapínám ji na 220 °C – v momentě kdy je pizza pod alobalem uprostřed na dotek horká je hotovo – vše křupavé a zároveň šťavnaté – Bon Appétit