Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 12:38

Tak akorát 🙂
Podobnou jako bramboračka.
Záleží na tom, zda zahušťujeme nebo ne. Může být i řídká.
Já zbaštím i kašovitou. ;). Příliš hustou možno zředit vývarem.
Fazole v polévce pevné, nerozvařené (přidám ke konci).
Hrachovou dělám krémovou (mix.), pár kuliček přidám. Dělávám zelenou, z mraženého, ne suchého hrachu.
U čočkové se mi někdy podaří ji rozvařit. Mohu jíst jen z řervené čočky.
Z cizrny a soji polévku nevařím.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 12:53

Tak akorát 🙂
Podobnou jako JČ bramboračka.
Záleží na tom, zda zahušťujeme nebo ne. Může být i řídká.
Já zbaštím i kašovitou. ;). Příliš hustou možno zředit vývarem.
Fazole v polévce pevné, nerozvařené (přidám ke konci).
Hrachovou dělám krémovou (mix.), pár kuliček přidám. Dělávám zelenou, z mraženého, ne suchého hrachu.
U čočkové se mi někdy podaří ji rozvařit. Mohu jíst jen z řervené čočky.
Z cizrny a soji polévku nevařím.
Také ji mají téměř jako kaši :):
https://www.to­precepty.cz/re­cept/22857-lusteninova-polevka/
https://www.re­ceptnajidlo.cz/lu%C5%A1­t%C4%9Bninov%C3%A1+re­cept