Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.květen 23:33

To vůbec nevadí, tohle vědět nemusíte…. V obchodech koupené mléko mnohdy není mlékem.

Složení: 100% Polotučné pasterované mléko:
Nic prospěšného v něm už dávno není:
http://docpla­yer.cz/15832716-Slozeni-100-polotucne-pasterovane-mleko.html
Zdroj „udávaného“ vápníku najdete mnohem spolehlivěji a zdravě, z jiných potravin 

Jen 13% středoevropanů má ve střevech trávící enzymy mléčné bílkoviny a laktozy. Pro zbytek populace je to zbytečná, nežádoucí, někdy nebezpečná poživatina.
Pro zajímavost:
„Všimli jste si, že přestala reklama na jogurty? Víme proč..“
Zdroj: http://weeks.cz/vsim­li-jste-si-ze-prestala-reklama-na-jogurty-vime-proc/
„DO MLÉČNÝCH VÝROBKŮ *ANONE SE TOTIŽ POUŽÍVÁ ZVÍŘECÍ STŘEVNÍ
MIKROFLORA!
Actimel, jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje E1442 – geneticky
modifikovaný kukuřičný škrob, což je zahušťovadlo, ničící slinivku!
Nebezpečné škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných mléčných výrobcích,
ale také v kečupech a majonézách.
Ing. Jiřina Charvátová
vedoucí střediska laboratoří
Nejoblíbenější jogurty nejsou jogurty, ale zahuštěná obarvená hmota, ve které dokonce
ani mléko nemusí být. Když jsme dělali analýzu bifidobakterií, zjistili jsme v
laboratorních testech, že bifida v dlouhotrvanlivých jogurtech jsou zvířecího původu,
tedy bifidus esencis. Je to nejčastěji bifidus avicenc, a ten skutečně není našemu tělu
vlastní – je izolován z kachen a dobře a dlouho přežívá.
Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury, a to proto, že určitý počet
bakterií je schopen projít žaludkem a dojít až do střev a u imunitně oslabených jedinců
byly pozorovány časté výskyty tumorů, např. je to ze studie z USA, kterou jsem použila
ve své diplomové práci na téma bifidobakterie. Také tyto ne lidské bakterie mohou
nahradit původní mikroflóru a způsobovat průjmy.“

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.květen 23:38

To vůbec nevadí, tohle vědět nemusíte…. V obchodech koupené mléko mnohdy není mlékem.

Složení: 100% Polotučné pasterované mléko:
Nic prospěšného v něm už dávno není:
http://docpla­yer.cz/15832716-Slozeni-100-polotucne-pasterovane-mleko.html
Zdroj někde „udávaného“ vápníku najdete mnohem spolehlivěji a zdravě, z jiných potravinách 🙂

Jen 13% středoevropanů má ve střevech trávící enzymy mléčné bílkoviny a laktozy. Pro zbytek populace je to zbytečná, nežádoucí, někdy nebezpečná poživatina (tvrdí český lékař žijící v Itálii).

Pro zajímavost:
„Všimli jste si, že přestala reklama na jogurty? Víme proč..“
Zdroj: http://weeks.cz/vsim­li-jste-si-ze-prestala-reklama-na-jogurty-vime-proc/
„DO MLÉČNÝCH VÝROBKŮ *ANONE SE TOTIŽ POUŽÍVÁ ZVÍŘECÍ STŘEVNÍ
MIKROFLORA!
Actimel, jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje E1442 – geneticky
modifikovaný kukuřičný škrob, což je zahušťovadlo, ničící slinivku!
Nebezpečné škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných mléčných výrobcích,
ale také v kečupech a majonézách.
Ing. Jiřina Charvátová
vedoucí střediska laboratoří
Nejoblíbenější jogurty nejsou jogurty, ale zahuštěná obarvená hmota, ve které dokonce
ani mléko nemusí být. Když jsme dělali analýzu bifidobakterií, zjistili jsme v
laboratorních testech, že bifida v dlouhotrvanlivých jogurtech jsou zvířecího původu,
tedy bifidus esencis. Je to nejčastěji bifidus avicenc, a ten skutečně není našemu tělu
vlastní – je izolován z kachen a dobře a dlouho přežívá.
Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury, a to proto, že určitý počet
bakterií je schopen projít žaludkem a dojít až do střev a u imunitně oslabených jedinců
byly pozorovány časté výskyty tumorů, např. je to ze studie z USA, kterou jsem použila
ve své diplomové práci na téma bifidobakterie. Také tyto ne lidské bakterie mohou
nahradit původní mikroflóru a způsobovat průjmy.“