Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.únor 12:53

Vypadá to, jako/by ten pán v aforismu naznačoval, aby se lidstvo družilo a ne separovalo …tedy jakoby šel opačným směrem než ostatní teď jdou, do všech vrážel a zřetelně viděl tu cestu, protože přišel odtamtud z toho bodu, kam teď všichni (bez něj) kráčí a „tedy ví“. To je strašné! On to vidí a druzí ne! Ježiši! ;) V tomto případě by to tedy mohlo být chápáno jako pošetilost (protismyslnost) veškerého činění člověka (jako jediného z fauny + celé flory), respektive vlivu člověka na veškerenstvo.
Předpokládám, že uvnitř hlavy to měl nějak takhle hrdě hozené (zaručit nemohu), jinak by nebylo možný to vyplodit a po matice bych v tom ani moc nepátral- přeji krásný den, annas. Zjentek ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.únor 13:00

Vypadá to, jako/by ten pán v aforismu naznačoval potřebu toho, aby se lidstvo družilo a ne separovalo …tedy jakoby šel opačným směrem než ostatní teď jdou, do všech vrážel rameny a zřetelně viděl obě cesty, protože přišel odtamtud z toho bodu, kam teď všichni (bez něj) kráčí a „tedy ví“, do jaký to vede …píp. To je strašné! On to vidí a druzí ne! Ježiši! ;) V tomto případě by to celé mohlo být chápáno jako pošetilost (protismyslnost) veškerého činění člověka (jako jediného z fauny + flora má taky smysl ;)), respektive vlivu člověka na veškerenstvo. Jako hádanka to nevypadá. Předpokládám, že uvnitř hlavy to měl nějak takhle hrdě hozené (zaručit nemohu), jinak by nebylo možný to vyplodit a po matice bych v tom ani moc nepátral- přeji krásný den a hodně štěstí, annas. Zjentek ;)