Odpověděl/a – 31.leden 9:19
Jak vysvětluje odborník, souvisí to s přípravou masa. Maso z roštu má „karamelizovaný“ povrch, zatím co z trouby se maso vytvořením „karamelem“ polévá.
Na pánvi se připravuje rychleji, ale maso zřejmě pohlcuje víc tuku, chybí chuť „karamelu“.
Odpověděl/a – 31.leden 9:20
Jak vysvětluje odborník, souvisí to s přípravou masa. Maso z roštu má „karamelizovaný“ povrch, zatím co z trouby se maso vytvořeným „karamelem“ polévá.
Na pánvi se připravuje maso rychleji, ale maso pohlcuje víc tuku, chybí chuť „karamelu“.
Odpověděl/a – 31.leden 10:17
Jak vysvětluje odborník, souvisí to s přípravou masa. Maso z roštu má „karamelizovaný“ povrch, zatím co z trouby se maso vytvořeným „karamelem“ polévá.
Na pánvi se připravuje maso rychleji, ale maso pohlcuje víc tuku, chybí chuť „karamelu“.