Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.leden 9:19

Jak vysvětluje odborník, souvisí to s přípravou masa. Maso z roštu má „karamelizovaný“ povrch, zatím co z trouby se maso vytvořením „karamelem“ polévá.

Na pánvi se připravuje rychleji, ale maso zřejmě pohlcuje víc tuku, chybí chuť „karamelu“.

Řekla bych, že i vůně hraje roli.

https://dadala­.hyperlinx.cz/kuchar/r­acuisin011.html

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.leden 9:20

Jak vysvětluje odborník, souvisí to s přípravou masa. Maso z roštu má „karamelizovaný“ povrch, zatím co z trouby se maso vytvořeným „karamelem“ polévá.

Na pánvi se připravuje maso rychleji, ale maso pohlcuje víc tuku, chybí chuť „karamelu“.

Řekla bych, že i vůně hraje roli.

https://dadala­.hyperlinx.cz/kuchar/r­acuisin011.html

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.leden 10:17

Jak vysvětluje odborník, souvisí to s přípravou masa. Maso z roštu má „karamelizovaný“ povrch, zatím co z trouby se maso vytvořeným „karamelem“ polévá.

Na pánvi se připravuje maso rychleji, ale maso pohlcuje víc tuku, chybí chuť „karamelu“.

Řekla bych, že i vůně připraveného masa hraje roli – třeba marinování před pečením na roštu atd.

https://dadala­.hyperlinx.cz/kuchar/r­acuisin011.html