Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 15:33

Kvůli lepku, mohu jen v malém množství, používám rýžovou mouku, míchám ji se špaldovou, připadně kukuřičnou, někdy i pšeničnou, záleží na tom, o jaký pokrm jde .

Ale našla jsem, že mandlová mouka. „Je vhodná téměř do všech bezlepkových receptů.“

Více o užití mouky najdete v odkazu.

http://www.na­seinfo.cz/cim-nahradit-psenicnou-mouku-kdyz-chceme-zit-zdraveji

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 15:33

Kvůli lepku, mohu pšeničnou jen v malém množství, proto používám rýžovou mouku, míchám ji se špaldovou, připadně kukuřičnou, někdy i pšeničnou, záleží na tom, o jaký pokrm jde .

Ale našla jsem, že mandlová mouka. „Je vhodná téměř do všech bezlepkových receptů.“

Více o užití mouky najdete v odkazu.

http://www.na­seinfo.cz/cim-nahradit-psenicnou-mouku-kdyz-chceme-zit-zdraveji

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 19:14

Kvůli lepku, mohu pšeničnou jen v malém množství, proto používám rýžovou mouku, míchám ji se špaldovou, připadně kukuřičnou, někdy i pšeničnou, záleží na tom, o jaký pokrm jde .

Ale našla jsem, že mandlová mouka. „Je vhodná téměř do všech bezlepkových receptů.“

Více o užití mouky najdete v odkazu.

http://www.na­seinfo.cz/cim-nahradit-psenicnou-mouku-kdyz-chceme-zit-zdraveji

Mandlová mouka je poměrně drahá, ale prodává se již ODTUČNĚNÁ.

Můžete si vyrobit " mandle umleté na moučku.". Vyjde to určitě levněji. Více v odkazu.

Na netu najjdete i recepty na mandlový chléb atd.

http://jimezi­ve.cz/mandlova-mouka