Odpověděl/a – 7.červenec 15:33
Kvůli lepku, mohu jen v malém množství, používám rýžovou mouku, míchám ji se špaldovou, připadně kukuřičnou, někdy i pšeničnou, záleží na tom, o jaký pokrm jde .
Ale našla jsem, že mandlová mouka. „Je vhodná téměř do všech bezlepkových receptů.“
Více o užití mouky najdete v odkazu.
http://www.naseinfo.cz/cim-nahradit-psenicnou-mouku-kdyz-chceme-zit-zdraveji
Odpověděl/a – 7.červenec 15:33
Kvůli lepku, mohu pšeničnou jen v malém množství, proto používám rýžovou mouku, míchám ji se špaldovou, připadně kukuřičnou, někdy i pšeničnou, záleží na tom, o jaký pokrm jde .
Ale našla jsem, že mandlová mouka. „Je vhodná téměř do všech bezlepkových receptů.“
Více o užití mouky najdete v odkazu.
http://www.naseinfo.cz/cim-nahradit-psenicnou-mouku-kdyz-chceme-zit-zdraveji
Odpověděl/a – 7.červenec 19:14
Kvůli lepku, mohu pšeničnou jen v malém množství, proto používám rýžovou mouku, míchám ji se špaldovou, připadně kukuřičnou, někdy i pšeničnou, záleží na tom, o jaký pokrm jde .
Ale našla jsem, že mandlová mouka. „Je vhodná téměř do všech bezlepkových receptů.“
Více o užití mouky najdete v odkazu.
http://www.naseinfo.cz/cim-nahradit-psenicnou-mouku-kdyz-chceme-zit-zdraveji
–
Mandlová mouka je poměrně drahá, ale prodává se již ODTUČNĚNÁ.
Můžete si vyrobit " mandle umleté na moučku.". Vyjde to určitě levněji. Více v odkazu.
Na netu najjdete i recepty na mandlový chléb atd.