Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.duben 11:27

Ptáte se na špatném místě. Záleží na procentu Vaší absence. a poštu předmwtů.
Absence se počítá za každý předmě t zvlášť. Známk yse uzavírají dříve než 30,. 6., takže záleží na pedagogické radě, zda vám povolí vykonat dodatečné zoušky,.

Vedení školy tedy určí, do kdy zkoušky na doplnění klasifikace složíte Zda to bude do 30,. června. Nnikdo z nás nemůže vědět, , o kolik jdepředmwtů. a do kdy se uzvírá klasifikace. , Za 2. pololetí konají žákyně a žáci zkoušky na doplnění klasifikace zpravidla v posledním týdnu v srpnu dle rozpisu zkoušek.

Opakuji, zeptejte se třídního, jak to s Vámi bude. .Záleží na každé škole a posouzení vaší absence, a také zda u dodatečných zkoušek uspějete, Pokud ne, musela byste složit opravné zkoušky.
¨

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.duben 11:33

Ptáte se na špatném místě. Záleží na procentu Vaší absence. a poštu .
Absence se počítá za každý předmět zvlášť. Známky se uzavírají dříve než 30,. 6., takže záleží na pedagogické radě, zda vám povolí vykonat dodatečné zoušky,.

Vedení školy tedy určí, do kdy zkoušky na doplnění klasifikace složíte Zda to bude do 30,. června. Nikdo z nás nemůže vědět, o kolik jde předmětů.a do kdy se uzvírá klasifikace. , Za 2. pololetí konají žákyně a žáci zkoušky na doplnění klasifikace zpravidla v posledním týdnu v srpnu dle rozpisu zkoušek.

Opakuji, zeptejte se třídního, jak to s Vámi bude. .Záleží na každé škole a posouzení vaší absence, a také zda u dodatečných zkoušek uspějete, Pokud ne, musela byste složit opravné zkoušky. Vše záleží na na Vás, na Vašem přístupu a určité spravedlnosti­ovzhledem k ostatním žákům, chodí ly do školy, Pokud jste byl/a často nemocn ý/á, měli to Vaši rodiče
s třoídnoím učiteolem řešit dříve, než , jak s říká „zka 5 milut 12,. “
¨