Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.leden 13:22

Obé. Napsala to Da ny. Člověk se narodí nějakým lidem A OD NICH (!!!) to všechno okouká, jak s nimi roste. Takže by se dalo spíše říci, že to „podědí“. A ano, geneticky od nich taky podědí, ale to co podědí geneticky je jen malé prd proti tomu, co „podědí“ okoukáním/odkou­káním. Takže Da ny veliký thumbs'up.

Já tohle můžu napsat, protože tohle MOC DOBŘE vím. nENÁVIDĚNÉ DÍTĚ, KTERÉ BYLO KRUTĚ POTRESTÁNO VŽDY, KDYŽ SE NECHOVALO JAKO HLUPÁK (sorry caps lock), jinými slovy když spepě neplnilo „rozkazy“ a hloubalo nad důvody, PROČ takto a ne třeba jinak. Mně vzalo více než půlku života jen ZBAVOVÁNÍ SE všech zhoubných modelů chování a všeobecně „sraček“. které jsem do sebe vstřebal od rodičů a ŘÍDIL SE JIMI, než jsem odkoukáváním „vzdálenějšího okolí“ pomaličku začal dostávat vlastní rozum, vlastní rozhodnutí, ovšem zdaleka nejsem na konci, naopak jsem spíše na začátku a než v sobě všechny jejich sračky účinně potlačím, budu možná po smrti. Co se dá dělat. Já osobně tohle beru jako OSUD. A kdyby mě nějakým zázrakem neosvítil veliký vesmír svou záři, neprobudil mne k hlubokému uvědomění a neučinil mne moudrým a jinak krásným, určitě bych už mnohem dříve někomu „zakroutil krkem“, nebo tak. Při nejmenším bych někoho okradl, zkopal a nechal ležet. Proto díky vesmíru, díky jeho hloubce, díky všemu, co jsem SÁM CHTĚL na své pouti potkat, díky všem, kteří se této pouti účastnili tím, že často mlčky procházeli okolo mě a svítili mi na cestu svou září, díky každému jedinečnému člověku, který byl v mé přítomnosti sám sebou, aniž by mě mučil, díky vědomí, vědění a skrze ně zase a opět VELIKÉMU VESMÍRU, že jsem, že cítím pokoru, lásku, milování a ROZKOŠ, zejména tu transcendentální, ale i všechnu ostatní a že jí (při své skromnosti) není málo. Děkuju (;

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.leden 13:30

Obé. Napsala to Da ny. Člověk se narodí nějakým lidem A OD NICH (!!!) to všechno okouká, jak s nimi roste. Takže by se dalo spíše říci, že to „podědí“. A ano, geneticky od nich taky podědí, ale to co podědí geneticky je jen malé prd proti tomu, co „podědí“ okoukáním/odkou­káním. Takže Da ny veliký thumbs'up.

Já tohle můžu napsat, protože tohle MOC DOBŘE vím. nENÁVIDĚNÉ DÍTĚ, KTERÉ BYLO KRUTĚ POTRESTÁNO VŽDY, KDYŽ SE NECHOVALO JAKO HLUPÁK (sorry caps lock), jinými slovy když spepě neplnilo „rozkazy“ a hloubalo nad důvody, PROČ takto a ne třeba jinak. Mně vzalo více než půlku života jen ZBAVOVÁNÍ SE všech zhoubných modelů chování a všeobecně „hoven“, ketré jsem dostal do vínku běžným porozováním doma v rodině, které jsem do sebe vstřebal od rodičů a ŘÍDIL SE JIMI, než jsem mnohem později odkoukáváním „vzdálenějšího okolí“ pomaličku začal dostávat vlastní rozum, činit vlastní rozhodnutí PROTI TOMUTO MODELU, ovšem zdaleka nejsem na konci, naopak jsem spíše na začátku a než v sobě všechny sračky biologických rodičů účinně potlačím, budu možná po smrti. Inu, co se dá dělat.

Já osobně tohle beru jako OSUD. A kdyby mě nějakým zázrakem neosvítil veliký vesmír svou záři, neprobudil mne k hlubokému uvědomění a neučinil mne moudrým a jinak krásným, určitě bych už mnohem dříve někomu „zakroutil krkem“, nebo tak různě a podobně. Při nejmenším bych někoho zkopal a nechal ležet, pokud by se jednalo o hrubiána, který by v očích odrážel můj obraz.

Proto díky vesmíru, díky jeho hloubce, díky všemu, co jsem SÁM CHTĚL na své pouti zažít a zejména jsem toužil POTKAT, díky všem, kteří se této pouti účastnili tím, že často mlčky procházeli okolo a svítili MI na cestu svou září, díky každému jedinečnému člověku, který byl v mé přítomnosti sám sebou, aniž by mě mučil, díky vědomí, vědění a skrze ně zase a opět VELIKÉMU VESMÍRU, že jsem, že cítím pokoru, lásku, milování a ROZKOŠ, zejména tu transcendentální, ale i všechnu ostatní a že jí (při své skromnosti) není málo, že jí KURŇA JE! Proto děkuju. Děkuju (;