Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.říjen 13:11

Osobně by mi mě zajímalo, jaké je to konkrétní číslo to nekonečno. Zatím ani žádný matematik to nedokázal zodpovědět. Spíš se to jen se řekne, ale ani jeden člověk to předně nezodpoví. Tu konkrétní částku, kdyby někdo řekl, tak je v té chvíli mimo. To číslo totiž nemá žádný konec. Stále nabíhá dál, nezastaví se. Jedině to vzít jako zastavení filmu ve foto. Jenže to bychom pak stejně tvrdili, že to je minulost a ne přítomnost. Takže to číslo by pak nemohlo být nekonečné.
Reálné nemůže být nekonečné.
Strop je, když už to nemůže jít dál, nebo pokračovat. Nastavení je jen možné, ale to je v konkrétních lidech, kteří to určují. Ale proč by to také někdo dělal a zvláště, když z toho sám něco má a ne malý prospěch?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.říjen 20:17

Osobně by mi mě zajímalo, jaké je to konkrétní číslo to nekonečno. Zatím ani žádný matematik to nedokázal zodpovědět. Spíš se to jen řekne, ale ani jeden člověk to přesně nezodpoví. Tu konkrétní částku, kdyby někdo řekl, tak je v té chvíli mimo. To číslo totiž nemá žádný konec. Stále nabíhá dál, nezastaví se. Jedině to vzít jako zastavení filmu do okamžiku fota. Jenže to bychom pak stejně tvrdili, že to je minulost a ne přítomnost. Takže to číslo by pak nemohlo být nekonečné.
Reálné nemůže být nekonečné.
Strop je, když už to nemůže jít dál, nebo pokračovat. Nastavení je jen možné, ale to je v konkrétních lidech, kteří to určují. Ale proč by to také někdo dělal a zvláště, když z toho sám něco má a nemalý prospěch?