Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 11:53

Velikou roli zde hraje důvěra ve zdravý rozum a spolehnutí se na jiné z druhu. Chápej, nastupuješ do letadla a věříš ve zdravý rozum pilota, důvěřuješ stroji a statistikám, jinak bys do letadla, kvůli pudu sebezáchovy, nastoupit nemohla a nic by tě nepřinutilo. To není adrenalinový sport. V politice totéž. Aby vůbec mohlo dojít k negativním nebezpečným změnám v mém osobním životě na takové úrovni, na jaké k nim došlo při akci „kovid“ a ostatním navazujícím, až kriticky nebezpečně ohrožujícím můj život, trvajícím vlastně dosud, musel jsem svůj přirozený pud sebezáchovy značně potlačit. Co by následovalo a jaký by byl „vývoj“ konkrétních členů naší politické scény v případě, že bych se choval zcela přirozeně a tedy svůj pradávný pud sebezáchovy značně nepotlačil, sem napsat nemohu, je to protizákonné. No, a co teprve u lékaře, když ten zčista jasna ví o vašem konkrétním nitru víc, než vy z něj cítíte, jak je vyzařováno. To je teprve adrenalin! RIP posádce (u níž příčinou smrti bylo s nejvyšší pravděpodobností podchlazení, což je „dobrá“ smrt a zde vlastně ta nejlepší z možných). RIP.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 12:26

Velikou roli zde hraje důvěra ve zdravý rozum a spolehnutí se na jiné z vlastního druhu. Pud sebezáchovy s tímto nemá co dělat.
Chápej, nastupuješ do letadla a věříš ve zdravý rozum pilota, důvěřuješ stroji a statistikám, jinak bys do letadla nastoupit nemohla, nic by tě nepřinutilo. Prostě se spoléháš, důvěřuješ. Tohle není adrenalinový sport. Ty můžeš v letadle pociťovat tíseň, pud sebezáchovy ti může velet- vypadni odtamtud, jenže ve tvé hlavě vše převáží jakási společenská neboli „stádní“ nastavení/roz­hodování a penězolačná společnost tvé pudy sebezáchovy už přece dávno vysvětlila po svém nekonečnou řadou různých fobií.
V politice přece také nejde o adrenalinové sporty a přesto rozhodnutí tamních jednotlivců a pozdější ustanovení/uzá­konění těch jejich rozhodnutí v tobě dozajista spustí pudy sebezáchovy, ne snad? Protože mi je snadno spustí a podle sebe vnímám i ostatní občany stojící mimo politiku, chci říci společnost mimo státní aparát. Přece aby vůbec mohlo dojít k negativním nebezpečným změnám v tom mém osobním životě na takové úrovni, na jaké k nim došlo při akci „kovid“ a ostatním navazujícím, až kriticky nebezpečně ohrožujícím můj osobní život, trvajícím vlastně dosud, musel jsem svůj přirozený pud sebezáchovy značně potlačit. A rozhodně nebudu sám. Naopak. A co by následovalo a jaký by byl „vývoj“ těch konkrétních členů naší politické scény (kteří se o změny „postarali“) v případě, že bych se choval zcela přirozeně a tedy svůj prapůvodní pud sebezáchovy značně nepotlačil, sem napsat nemohu, neboť ze zcela přirozené variace jednání automaticky pramení protizákonná jednání. Čili zde jasně vidíš/chápeš, proč je nutné (a zřejmě vlastně žádoucí) pudy sebezáchovy potlačovat. Až tak snadné to je.
No, a co teprve u lékaře, když ten zčista jasna ví o vašem konkrétním nitru víc, než vy z něj cítíte tak, jak je vyzařováno. To je teprve adrenalin!
RIP posádce ponorky (u níž příčinou smrti bylo s nejvyšší pravděpodobností podchlazení, což je „dobrá“ smrt a zde vlastně ta nejlepší z možných). RIP.