Odpověděl/a – 20.listopad 10:07
Domnívám se, že ne. Tohle už je asi větší chybička ;)
„Svou příčinu mají i velké „bubliny“ v pečivu. „Pokud je
v chlebu nepravidelná pórovistost, je to tím, že je chleba málo
zpracovaný anebo chyba mohla vzniknout v souvislosti s kynutím těsta,“
říká Miroslav Kubín.)“
https://sever.rozhlas.cz/znate-vady-chleba-nepravidelne-bubliny-a-brousek-nejsou-dobrou-vizitkou-pekaru-6863686
Odpověděl/a – 20.listopad 10:13
Domnívám se, že ne. Tohle už je asi větší chybička ;)
„Svou příčinu mají i velké „bubliny“ v pečivu. „Pokud je
v chlebu nepravidelná pórovistost, je to tím, že je chleba málo
zpracovaný anebo chyba mohla vzniknout v souvislosti s kynutím těsta,“
říká Miroslav Kubín.)“
https://sever.rozhlas.cz/znate-vady-chleba-nepravidelne-bubliny-a-brousek-nejsou-dobrou-vizitkou-pekaru-6863686
http://www.michaelarau-dobrouchut.eu/2020/05/vady-chleba.html