Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.listopad 18:03

Řekl bych, že na některé stránce zaměřené na mikroslužby to udělají. Třeba na Stovkomat nebo Mikrojoby. Za menší poplatek, samozřejmě (o tom to je, drobná práce/služby za pár stovek Kč).
Konkrétně překlad z ČJ do NJ: https://www.stov­komat.cz/kate­gorie/preklad-z-cestiny-do-nemciny
https://www.stov­komat.cz/preklad-a-graficka-uprava-zivotopisu-aj/39735/?sear­chtype=whispe­rer-product&search=%C5%BE­ivotopis%20v%20nj Cena podle toho: kdo to nabízí a kolik si účtuje, kolik toho je k překladu (čili životpis, přípsdně i dopis, jedna nebo dvě strany, což nebývá drahé) a do kdy… Pokud hned na druhý den, tak je většinou příplatek za rychlost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.listopad 18:06

Řekl bych, že na některé stránce zaměřené na mikroslužby to udělají. Třeba Stovkomat. Za menší poplatek, samozřejmě (o tom to je, drobná práce/služby za pár stovek Kč).
Konkrétně překlad z ČJ do NJ: https://www.stov­komat.cz/kate­gorie/preklad-z-cestiny-do-nemciny
https://www.stov­komat.cz/preklad-a-graficka-uprava-zivotopisu-aj/39735/?sear­chtype=whispe­rer-product&search=%C5%BE­ivotopis%20v%20nj Cena podle toho: kdo to nabízí a kolik si účtuje, kolik toho je k překladu (čili životpis, případně i dopis, jedna až možná 3 strany, což nebývá drahé) a do kdy… Pokud hned na druhý den, tak je většinou příplatek za rychlost, tak stovka až dvě.