Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 18:42

Vybrat nejhoršího nebo nejlepšího, to vyjde na stejno, vybíral bys jen menší zlo… ani jeden za moc nestál… Počítám samozřejmě všechny (tedy i československé) prezidenty.
Nebyl žádný prezident, který by sjednocoval stát a lid, choval se čestně a správně, něco hodnotného vykonal, byl nějak (pro zemi) pozitivně významný, důstojný,… nebo vůbec kompetentní. Jedna pohroma za druhou.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 18:48

Vybrat nejhoršího nebo nejlepšího, to vyjde na stejno, vybíral bys jen menší zlo… ani jeden za moc nestál… Počítám samozřejmě všechny (tedy i československé) prezidenty. Hodnotit 3 nebo 12 – to je úplně fuk.
Nebyl žádný prezident, který by sjednocoval stát a lid, choval se čestně a správně, něco hodnotného vykonal, byl nějak (pro zemi) pozitivně významný, důstojný,… nebo vůbec kompetentní. Jedna pohroma za druhou. Ano, většina lidí ti řekne Masaryka… -_- (přesto o něm nic moc nevědí, nic o něm nečetli, nic od něj nečetli; jen je nejvýraznější, vědí, že stál za vznikem ČSR a má kult osobnosti)… ale neboj, zcela zapadá do celé té bandy, nebyl nijak lepší než ten zbytek. A vůbec… jím (a „díky“ němu) TO vůbec odstartovalo, ta jedna velká šaškárna.