Odpověděl/a – 21.únor 18:04
Peče se proudem horkého vzduchu. Dochází k rychlejší a rovnoměrnější výměně tepla. Jinak řečeno pečení je o dost rychlejší a rovnoměrnější, než když teplý vzduch proudí samotíží. Od doby kdy jsme si troubu s možností péci proudem teplého vzduchu, žena jinak nepeče. Pečivo je třeba sušší, ale po vyndání se to vzdušnou vlhkostí srovná.
Odpověděl/a – 21.únor 18:06
Peče se proudem horkého vzduchu. Dochází k rychlejší a rovnoměrnější výměně tepla. Jinak řečeno pečení je o dost rychlejší a rovnoměrnější, než když teplý vzduch proudí samotíží. Od doby kdy jsme si troubu s možností péci proudem teplého vzduchu, žena jinak nepeče. Pečivo je možná sušší, ale po vyndání se to vzdušnou vlhkostí srovná. Pečení je tak rychlé, že než stačí připravit pečivo na další plech, ten v troubě je hotový.