Odpověděl/a – 22.prosinec 11:05
Je pravda, to je nevýhoda tvarůžk§, kterou jsou jinak zdravé.
Co doporučují jejich výrobci.
„Olomoucké tvarůžky je nejlepší doma rozbalit a uložit do skleněné nebo porcelánové nádoby. Po té je přikrýt vlhkou látkou a skladovat v tmavé místnosti nebo v chladničce při teplotě 5 až 8 stupňů Celsia. Platí pravidlo, že čím déle zrají, tím jsou lepší.“
Odpověděl/a – 22.prosinec 11:31
Je pravda, to je nevýhoda tvarůžků, které jsou jinak zdravé. Pokud je hned nesním, dávám je do ledničky v zavařovací sklenici. Odér se zmírní.
Co doporučují jejich výrobci.
„Olomoucké tvarůžky je nejlepší doma rozbalit a uložit do skleněné nebo porcelánové nádoby. Po té je přikrýt vlhkou látkou a skladovat v tmavé místnosti nebo v chladničce při teplotě 5 až 8 stupňů Celsia. Platí pravidlo, že čím déle zrají, tím jsou lepší.“