Avatar uživatele
Pavlínka.K

Zmrazené filety pangasia se před obalováním rozmrazují nebo ne ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? tom004 před 4041 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Deli

Nechala bych je lehce povolit, lépe Vám bude trojobal držet. Ale myslím, že tak napůl rozmrzlé se budou obalovat lépe, než zcela rozmražené.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Doporučuji,nejen mražené filety,z jakékoliv ryby,vložit do studené vody,a nechat rozmrazit.Maso je lepší,pevnější a nerozpadá se.Platí to,nejen u ryb.Každdé maso zamražením,ztrácí určité procento vody.Tu je potřeba mu "vrátit",aby zůstalo pevné a dobré.Po vyjmutí z vody,se osuší,a dále připravuje podle potřeby.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fcoop

Určitě nechat rozmrazit,tak asi napůl.Vtip je v tom,že oni je nechají tutově před zmrazením máčet ve vodě,to kvůli váze.
Jinak to není možné,protože tolik vody,která se slije,nemůže zaživa obsahovat ani ryba.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

Rozmrazuju.
Zmražené mají jednak ledovou glazuru, jednak obsahují spoustu vody uvnitř, a ta pak vyteče, rozblebtá strouhanku... ble. Určitě před obalením rozmrazit a osušit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Můžeme obalit i zcela zmrzlé. Povolené nejdou obalovat a rozpadají se. Nejlépe nechat jen trošičku povolit.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek