Avatar uživatele
Registrovaný

Zmrazené filety pangasia se před obalováním rozmrazují nebo ne ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nechala bych je lehce povolit, lépe Vám bude trojobal držet. Ale myslím, že tak napůl rozmrzlé se budou obalovat lépe, než zcela rozmražené.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Doporučuji,nejen mražené filety,z jakékoliv ryby,vložit do studené vody,a nechat rozmrazit.Maso je lepší,pevnější a nerozpadá se.Platí to,nejen u ryb.Každdé maso zamražením,ztrácí určité procento vody.Tu je potřeba mu "vrátit",aby zůstalo pevné a dobré.Po vyjmutí z vody,se osuší,a dále připravuje podle potřeby.


Avatar uživatele
Zlatý

Určitě nechat rozmrazit,tak asi napůl.Vtip je v tom,že oni je nechají tutově před zmrazením máčet ve vodě,to kvůli váze.
Jinak to není možné,protože tolik vody,která se slije,nemůže zaživa obsahovat ani ryba.


Avatar uživatele
Zlatý

Rozmrazuju.
Zmražené mají jednak ledovou glazuru, jednak obsahují spoustu vody uvnitř, a ta pak vyteče, rozblebtá strouhanku... ble. Určitě před obalením rozmrazit a osušit.


Avatar uživatele
Zlatý

Můžeme obalit i zcela zmrzlé. Povolené nejdou obalovat a rozpadají se. Nejlépe nechat jen trošičku povolit.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 899
Zlatý annas 786
Zlatý marci1 512
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 462
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.