Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s prodejem nemovitosti bez realitní kanceláře přes web Vlastnici.cz. Zaujalo mě, že vložení inzerátu je zdarma, takže přemýšlím, jestli má smysl zkusit prodej vlastní cestou bez placení provize RK. Ozývali se vám skuteční zájemci, jak náročná byla celá komunikace a zda jste si smlouvy a právní věci řešili sami, nebo přes advokáta. Také by mě zajímalo, na co si dát při prodeji bez realitky největší pozor a jestli byste do toho šli znovu. Díky za každý názor nebo doporučení.
| Zajímavá 0 před 6 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V dnešní době různých podvodníků je nejlepší prodávat i kupovat nemovitosti pomocí RK. Máte jistotu, že vše proběhne v pořádku a navíc se nemusíte o nic starat. Já bych do jiného způsobu nešel. Realitek je na trhu dost, stačí jen vybrat tu, která vyhoví vašim požadavkům. Dvakrát jsme tuto službu využili a vždy bez problémů.
Upravil/a: elkon
| 0 Nominace Nahlásit |
Mám zkušenost s inzercí bezrealitky. Za mírný poplatek je možné zveřejnit fotky. Prodej proběhl bez problémů. Realitky nebrat! Extrémní částky za služby, které je možné snadno zařídit lépe a levněji. Nějaký čas zaberou prohlídky. Vzorová smlouva doplněná konkrétními údaji, ověření podpisů na poště, předávací protokol se stavy měřidel. Úschova peněz na jistotním účtu banky. Pozor na správné zapsání podílů na formuláři návrhu na vklad. Zpravidla se převádí celý podíl, tedy 1/1.
|
0
před 6 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám s nimi dobrou zkušenost. Taky jsem byl zpočátku skeptický, ale všechno mě příjemně překvapilo. Inzerce je zdarma, žádný skryté poplatky. Líbí se mi hlavně to, že člověk jedná napřímo a nemusí řešit vysoké provize realitkám. Když si pohlídáš právní servis a úschovu peněz, nevidím důvod, proč by prodej bez realitky nemohl fungovat. Za mě určitě dává smysl si tuhle cestu alespoň vyzkoušet
|
0
před 4 hod
|
0 Nominace Nahlásit |
Hele brachu není RK jako RK příbuzný advokát má zkušenost s RK
v době v roztodivných 90 letech stařec nabídl pozemky na prodej RK cena
120 tisíc borci z RK účtovali každou jízdu opotřebení auta i svačinu
oběd po delší době pozemek prodán ovšem náklady vyúčtování vyšlo na
90 tisíc tudíž stařec dostal 30 tisíc
Je-li možno smlouvy a právní věci sepsat sám a nechat zkontrolovat
právníkem, záleží také časová možnost pokud máš nemovitost v Praze a
bydlíš 200 km daleko tak volit solidní RK.