Avatar uživatele
Bronzový

Zkoušeli jste někdy dělat španělské ptáčky z kuřecího masa?

Já jsem to dnes zkusila, vykostěné stehno, potřít hořčicí, posolit, opepřit, okurek, slaninku, vajíčko, párek, zarolovat a už je to v troubě, voní to skvěle. Uvidíme jaká bude chuť.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dělám je často i z krůtího je to mnohem rychlejší a výborné, náplně se dají různě obměňovat -říkám jim ale závitky , protože ptáčky to prý nejsou ,jak jsem byla poučena.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Já jiné než drúbeží a rybí maso nejím.Z kuřecího jsou ptáčci vynikající,z rybího jsem nezkoušel :-)


Avatar uživatele
Bronzový

Závitky dělám často a většinou z kuř.prsou.Náplně jakékoliv- vaječina, zelí, klasická na španěláky,koubová,atd.Zatím vždy s úspěchem.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.