Krom současného. Kdo by to tak mohl být.. 🤔 Aby ta země byla normálně zdravá, tedy aby politické diskuze na internetu konečně úplně pozbyly jakéhokoli významu.
| Zajímavá 0 před 15 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Samozřejmě že žije a existuje. Naštěstí mu musí být 40+. Marketingový produkt, který má v uchu nápovědu, všechno čte z papíru, a radši neodpoví na otázky novinářů, jen od první chvíle škodí vládě a parlamentu. Je to prezident- globalista. Ten bude sloužit kdekomu, jen ne ČR.
| 0 Nominace Nahlásit |
Dokázala bych si představit vhodnější osobu, než je Pavel.
A ne jednu…
32% z oprávněných voličů, k volbám nedorazilo.
Jen 68%. Z toho 58,32 %, volilo pana rozvědčíka (3 359 301 hlas)
41,67 % (2 399 898 hlasů), dostal Babiš (ač miliardář, ač rozený
Slovák). Přesto všechno, se jim, zřejmě jevil, jako „menší zlo“
😉
Z 8,3 milionu oprávněných voličů., dostal Pavel „mandát“, od
3 359 301 voličů. NE pro své kvality a zkušenosti v politice.
Snad, jen proto, že je Čech a zdravější vzhled, pro své sponzory.
Pro posílení pozice Fialovy vlády, která u veřejnosti, padala
v oblibě.
Jako balastní doplněk, tam může být opět Nerudová.
Jistě se tam bude „cpát“ Fiala, Rakušan, Vystrčil a podobní
„vlčáci“
Snad i někdo další, aby vůbec bylo, z čeho vybrat 😉
| 0 Nominace Nahlásit |
Ano, jistěže 🙄 Nepamatuju si, že by u nás kdy proběhla volba presidenta a nikdo se do ní nepřihlásil. 🙄 Jestli ty ano: spolkni prášek! 😵💫🤪😒🥱
Ty to ale rozhodně nejsi! 🙄🤦♀️
|
0
před 15 dny
|
0 Nominace Nahlásit |

Najednou to pro tebe není ČRdel.? Pamatuj si, že každý je nahraditelný. Ale většina volila Pavla. A byl demokraticky zvolen. Možná, že i ty jsi mu dal svůj hlas.
|
0
před 15 dny
|
0 Nominace Nahlásit |

Bude jich celá řada. Některé třeba ani neznáme a některé dokonce nikdy nepoznáme.
|
0
před 15 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Známá pravda je, že lidé si volí takovou vládu, jakou si zaslouží. Že by špatní, nezkušení, nebo hloupí lidé zvolili někoho dobrého, nebo si ho vůbec všimli, je krajně nepravděpodobné. Tak k čemu ti je, zda existují, či ne? Z toho není úniku. Pak zřejmě nejlepší je, potlačit skřípání zubů a modlit se za ty, kteří zvoleni byli.
|
0
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
da ny: Když Babiš začínal s politikou a mnoho lidí namítalo, že je to zarytej kapitalista co si bude jen hřát svou polívčičku, namítal jsem, že je třeba mu dát šanci, že třeba bude v poho, že už má nahrabáno a třeba bude opravdu dělat něco pro ČR. Ač jsem ho nevolil, doufal jsem že bude postupovat rozumně. Bohužel jsem se mýlil a pro mně a pro mnoho dalších byl totálně nevolitelný:
@Dochy Myslím, že Babiše by normálně volil jen málokdo. Prostě k tomu byli voliči dotlačeni jako menší zlo. Pokud jsou lidé dotlačeni volit i takového člověka, myslím to něco vypovídá o konkurenčním hlavním kandidátovi.
@EKSOT123 Ale jo, jsou pořád lidi co jej obdivují, co maj rádi jeho koblihe, co jej uctívají, že ve svých podnicích dává práci lidem (často těm, kterým nejdříve sebral jejich statky). Já jej tedy rozhodně nevidím jako menší zlo. Z těch ostatních možná někdo někde relativně potajmu trochu krade. U A.B. jsem přesvědčen že krade (z morálního pohledu, z právního něco z toho krádeže nejsou) ve velkém a klidně „za bílého dne“. Konkurenti se alespoň trochu snažili republiku nějak řídit a rozvíjet. On se obklopil lidmi, kteří jen kopou proti všemu co udělala konkurence a jen se snaží zviditelnit (ok také ne všichni, ale v takovéhle míře jsem to v naší vysoké politice ještě neviděl)
| annas | 5913 | |
| Drap | 4783 | |
| led | 3065 | |
| Kepler | 2837 | |
| marci1 | 2256 | |
| zjentek | 1795 | |
| elkon | 1679 | |
| aliendrone | 1487 | |
| ivzez | 1445 | |
| quentos | 1437 |
| Divadlo |
| Etiketa |