Avatar uživatele
fortin

Ženy, haló, co s hlávkovým zelím?

V nákupním vozíku se mi čirou náhodou objevilo hlávkové zelí. Už je v lednici dlouho ale neuvařilo se tam. Co z něj mám vytvořit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kenyrts před 5172 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Q

Když nic doma nenajdeš tak zkus tohle… Pokrájej na drobno, jedna cibule snad doma taky bude. Cukr tak 4 lžičky na celé to zelí (tedy jestli je tak velikosti v průměru 23,25cm), sůl, trocha drceného kmínu, 3 lžičky hořice – nejlépe kremžské- Dle mého soudu pak bude sežratelné rychle:-) alespoň u nás zmízí z té lednice takto upravené maximálně do dvou dnů. Ale když se ti to nepovede zlikvidovat hned, nevadí, ono to pak ve stejném stavu vydrží skoro měsíc, bude-li to v uzavřené nádobě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
georgia

otrhej,umyj ,spař a naplň je masem ,no a podus ,potom dej na chvíli do trouby,zapeč na másle.dej si k tomu vařený brambor,to víno,které chlastáš ke kaviáru)a mňamka.dobrou chuť

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Vicki

Dej si vařit vodu,oloupej vrchní ošklivé listy,zbytek nakrájej na nudličky a dej ho tak na 5min.vařit.Pak vylej do cedníku,propl­.stud.vodou,při­dej nastr.křen,mrkev a nakr.cibuli,kmín,sůl a pepř,a zalej zálivkou z octa,vody,cukru a kapky oleje a máš ,,céčkovou,,bom­bu.(a pokud máš kladný vztah k alkoholu-tak i skvělý vyproštˇovák):-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

zelná polévka s klobásou,maso dušené se zelím a knedlou,záleží na tom co máš fortine doma za suroviny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek