Avatar uživatele
Registrovaný

z jakého tuku našlehám pevnou pěnu ?

pěna na pomazánky a krémy

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Hlasujte v anketě

no 67% ano 33%

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

ano

máslo je nejlepší ..

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

no

spise by bylo vhodne vedet na co ta pena bude?


Avatar uživatele
Stříbrný

no

Do krému je jako základ nejlepší máslo všechny rádoby tuky na pečení jsou ztužené oleje a voda. Nemá to prostě ten prvej šmak jak by řekl můj děda. kupované zákusky mu vůbec nechutnaly.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 902
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.