Avatar uživatele
Registrovaný

Z jaké mouky mám vyrobit drobenku?

Z jaké mouky mám vyrobit drobenku?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Obvykle se dělá z hrubé, ale v podstatě je to jedno, vezměte tu, kterou máte doma.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Je to opravdu úplně jedno. Drobenku už jsem slyšela v tolika variantách, že to snad ani není možné... já osobně používám hrubou mouku, třtinový cukr a pravé máslo.

Ale dle receptů na netu i všech možných kamarádek jsou možné různé kombinace. Např:

- polohrubá mouka, cukr moučka, hera
- hladká mouka, cukr krysta, sádlo

atd atd... nejlíp asi vyzkoušet a pak dělat dle toho co vám bude nejvíce vyhovovat ;-)


Avatar uživatele
Registrovaný

Moje maminka i babicka vzdy pouzivaly maslo, hladkou mouku a praskovy cukr

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1272
Zlatý annas 1153
Zlatý hanulka11 985
Zlatý Kepler 739
Zlatý marci1 723
Zlatý iceT 558
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 486
Zlatý quentos 459
Zlatý mosoj 408

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.