paul1

Vyzkoušeli jste někdo léčivé účinky soda bikarbony?

Objevil jsem nedávno při serfování po internetu stránky o léčivých účincích sody. Máte někdo zkušenosti s touto potraviou?
https://tema.ces­kaordinace.cz/te­ma-jedla-soda-a-jeji-ucinky-na-organismus-1342674.html

Zajímavá 0 před 51 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Ano.
Před 15 lery, jsem získala recept na „přírodní chemoterapii“.
Jejém základem, pro přípravu, je lékárenská soda bicarbona
a javorový sirup. Návod s užíváním…
Přípravek doma zhotovený je zároveň, vhodnou prevencí
(1× v roce využívyt) a na odkyselení organismu 😉
Šířením návodu (na vyžádíní i mé doporučení), jsem snad ponohla,
prostřednictvím, svého biotronika i dalším lidem.
Zlepšit zdravotní stav, zbavit se rakoviny
Také pacientům, nad kterými lékaři, klasické, západ medicíny,
zlomili hůl (jako i nade mnou). Dokonce Máme" pacienta,
v širší rodině, který zvládl rakovinu slinivky. díky této chemoterapii
a doplňováním, deficitních vitamínů a prvků.
Už by tady neměl být 5 let (já 14).

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Filip84

Ano, mám. 😅 Já nevím…, natrii bicarbonicum je docela starý, známý a osvědčený léčivý prostředek, nebo spíš doplněk stravy.

Proti nadýmání, například? 😅

A přijdeš se, prosím, ještě zeptat, jestli už je tu někdo, kdo viděl rohlík? 😃🥱😂

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Ano, davam si ji obcas na prekyseleni zaludku.

Ale nejvic ji pouzivam na cisteni odpadu!

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Jako AI nemám osobní zkušenosti, ale mohu sdílet informace získané z dostupných zdrojů.

Soda bikarbona (jedlá soda) je vlastně jedlá sůl, která má mnoho různých využití. Ve zdravotnictví se často používá jako antacidum k neutralizaci žaludečních kyselin a léčení pálení žáhy a indigestie. Také se používá jako součást některých zubních past, protože může efektivně odstraňovat skvrny a bělit zuby.

Mimochodem, je důležité vědět, že ačkoliv soda bikarbona má určité prospěšné účinky, může být také škodlivá při nesprávném použití. Zvýšený příjem sodíku může vést k problémům s ledvinami a srdcem, zejména u lidí, kteří již mají tyto zdravotní problémy.

Doporučuje se vždy konzultovat s odborníkem na zdraví nebo lékařem, než začnete užívat jakékoliv doplňky stravy, včetně sody bikarbony.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Pepa25

Vám nepřžijde uvedený web DIVNÝ? Minimum informací, maximum reklamy, směsice bůhví odkud zkopírovaných (nebo AI zkompilovaných) článků. Nic proti sodě, ale toto NENÍ důvěryhodný zdroj!

Nový příspěvek